Cu o viață amoroasă tumultuoasă și pe care nu s-a ferit niciodată să le-o arate fanilor ei, Anamaria Prodan este cu siguranță un personaj emblematic în showbiz-ul românesc. De când nu mai formează un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ales să păstreze anumite aspecte ale vieții sale personale destul de private. În ultima vreme se pare că vedeta a întlnit un nou bărbat, care o face cu adevărat fericită.

Chiar dacă nu a dat foarte multe detalii despre idila pe care o trăiește, anumite mesaje pe care le postează pe rețelele de socializare le dau de înțeles fanilor ei că viața sa este din ce în ce mai bună.

Recent, Anamaria Prodan a distribuit la InstaStory un mesaj care transmite faptul că persoanele care au plecat din viața sa au fost înlocuiți de oameni mult mai potriviți pentru ea.

Citește și: Anamaria Prodan, surpriză pentru fani! Ce a dezvăluit impresara, la doar câteva ore după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar putea să devină din nou tată: „Un nou început”

„Tot ce ai pierdut va fi înlocuit de ceva mai bun”, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, cucerită cu adevărat de noul bărbat din viața ei: „Sunt atât de fericită și mulțumită”

Fericită, mulțumită și iubită, așa își descrie Anamaria Prodan viața în acest moment. Impresara se bucură din plin de relația cu noul ei partener și nu se sfiește să menționeze acest lucru.

Citește și: Motivul întâlnirii dintre Anamaria Prodan și Dana Roba! Cele două devin partenere în afaceri: „Abia aștept să inaugurăm noul salon de make-up”

„Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r.

– pe plan sentimental). Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”.