Dana Roba a primit a doua șansă la viață, după ce s-a aflat în comă din cauza bătăilor primite din partea fostului ei soț, Daniel Balaciu. În urmă cu câteva luni, make-up artista a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei. Chiar daca medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, ea s-a trezit din comă și a început să își reia ușor cursul normal al vieții.

Citește și: Dana Roba, din ce în ce mai îndrăgostită. Make-up artistul vrea să devină din nou mamă: „Adevărata poveste de dragoste”

Ea a revenit la obiceiurile de dinainte de atacul care i-a schimbat complet viața. S-a reapucat de machiat, se ocupă de cele două fiice ale sale, iar în viața ei a apărut o personală specială, Beniamin, iubitul make-up artistei. Vedeta s-a bucurat de multă susținere în ultimele luni, însă au existat și persoane care au criticat-o pentru faptul că și-a refăcut viața atât de devreme.

Recent, Dana Roba a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj primit de la o femeie, care i-a spus că este „urâtă”. Ea nu s-a lăsat afectată de cuvintele dure, ci a decis să îi ofere un răspuns lung, lipsit de jigniri. În mesaj, Dana Roba îi mulțumește lui Dumnezeu că este în viață și poate să își crească cele două fiice.

„Și eu am fost superbă înainte cu o zi de macabrul organizat de fostul soț… Mulțumesc lui Dumnezeu că ești mai frumoasă decât mine și că nu ai trecut prin ce am trecut eu. Pentru mine frumusețea nu are o valoare. Viața mea e mai importantă decât frumusețea.

Faptul că Dumnezeu m-a lăsat în viață pentru copiii mei, asta spune totul despre mine și despre iubirea lui Dumnezeu față de mine.

Aș vrea să te iubească Dumnezeu și pe tine la fel ca și pe mine. Nu uita că azi ești bine, mâine niște analize greșite îți pot schimba frumusețea în coșmar”, este răspunsul complet al Danei Roba.

Dana Roba și Beni vor să se căsătorească: „Vrem să facem o nuntă cu peste 250 de invitați”

Dana Roba și noul ei iubit, Beniamin, nu vor să irosească timpul, așa că au început deja planurile pentru nuntă.

Cei doi vor să facă o nuntă cu peste 250 de invitați, în vara anului 2024. Până atunci, make-up artista speră că va termina cu procesul de divorț pe care îl are cu Daniel Balaciu. Ea este sigură că Beni este alesul inimii ei, mai ales că i-a fost alături atunci când se afla în spital.

„Da, vrem să ne căsătorim pentru că ne iubim foarte tare.

Eu îl iubesc pe el și el mă iubește pe mine. Suntem foarte fericiți împreună. Beny a reușit să mă cucerească în momentul când eu am trecut prin acele greutăți. El a fost mereu cu mine și îmi zicea mereu că sunt frumoasă. Plus că el mă hrănea cu lingurița, îmi dădea de mâncare, când eram în spital. Vrem să facem o nuntă cu peste 250 de invitați vara care vine. Cred că până atunci termin și eu cu divorțul de Daniel și o să pot face nunta. Cred că Daniel acolo în pușcărie este foarte frustrat, mai ales după ce a vorbit la telefon cu Celine (una dintre fiicele lor – n.r) și i-a zis că ea are alt tată”, a declarat Dana Roba pentru Click!