După clipele de groază prin care a trecut din cauza lui Daniel Balaciu, care a lovit-o pe Dana Roba cu un ciocan, iată că make-up artistul se recuperează și se bucură din nou de viață.

De când nu mai formează un cuplu cu Daniel Balaciu, lângă make-up artist a fost în permanență Beniamin, noul ei iubit și persoana care a susținut-o mereu în perioada în care s-a recuperat.

De când formează un cuplu cu Beniamin, Dana Roba pare foarte fericită. Make-up artista postează destul de des imagini cu ea, Beniamin și fiicele ei pe rețelele de socializare. Asta a făcut și cu câteva ore în urmă, când a postat un scurt clip video în care Beniamin este foarte tandru cu ea, iar cele două fiice ale make-up artistului sunt zâmbitoare.

În descrierea postării, Dana Roba le-a transmis și un mesaj tuturor urmăritorilor săi.

„Adevărata poveste de dragoste e fără sfârșit…”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

Dana Roba, pregătită să devină din nou mamă. Bruneta vrea să meargă la altar alături de Beniamin: „Nu mă interesează părerea nimănui!”

Dana Roba abia așteaptă să divorțeze de Daniel Balaciu, care încă îi este soț în acte.

Ulterior, vedeta vrea să se căsătorească cu Beniamin, indiferent de părerea tatălui ei sau a celor care o judecă. De asemenea, aceasta nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.

„Indiferent de problemele și persoanele care vor fi împotriva noastră, clar, noi doi ne vom căsători! Nu mă interesează părerea nimănui! Tata până la urmă o să se obișnuiască cu Beni. O să îl invit, normal, pe tata la nuntă și o să vină.

El mi-a zis că de ce nu am rămas împreună când aveam 17 ani și de ce suntem acum. I-am răspuns că așa a vrut Dumnezeu. Beni are trei copii și eu doi. În total avem cinci copii. Asta este, așa a vrut Dumnezeu!

Citește și: Dana Roba, dispusă să se împace cu familia soțului ei! Reacția neașteptată a mamei lui Daniel Balaciu: „Am încercat de zeci de ori să iau legătura cu ea”

Important este să îmi placă mie de el și când ți se pune pata pe o persoană nu ai ce să mai faci, nu te mai dă nimeni înapoi. Ne dorim și copii, normal. Nu știu câți, câți o să dea Dumnezeu, pot să fie încă cinci sau încă doi sau mai mulți de cinci. Eu cel mai bine mă pricep să fac copii frumoși și să machiez.

Asta știu eu cel mai bine”, a declarat Dana Roba, pentru Click!