Fanii lui Jador sunt foarte confuzi în legătură cu situația dintre el și Oana Ciocan,  deoarece nimeni nu înțelege dacă cei doi mai sunt sau nu într-o relație. Artistul nu a mai declarat nimic concret și i-a lăsat pe cei de acasă să își formeze propria părere despre situația dintre ei. 

Cu toate acestea, în urmă cu două săptămâni artistul a confirmat că nu mai formează un cuplu cu cea pe care a cerut-o în căsătorie, dar ulterior a fost văzut cum se săruta cu aceasta într-un club.

Din acel moment Jador nu a mai făcut niciun anunț în legătură cu situația actuală dintre el și cea pe care o iubește.

Ce fotografii a publicat cea pe care artistul o iubește

În urmă cu puțin timp, totuși, oamenii au rămas surprinși, după ce frumoasa tânără a făcut o postare pe rețelele de socializare și nimeni nu a înțeles dacă a republicat-o cu un scop anume sau dacă doar i-a plăcut videoclipul.

Ea a publicat un filmuleț în mediul online în care apăreau doi părinți în culmea fericirii. Internauții s-au gândit imediat că ar putea fi vorba despre ea și Jador care se pregătesc să aibă un copil.

Ce spunea Jador despre un copil cu Oana Ciocan: „Mi-ar plăcea să fie fată”

În urmă cu mai mult timp, Jador a vorbit despre faptul că și-ar dori un copil și că dacă ar fi ca femeia vieții lui să îi facă unul acesta și-ar dori o

fată. Cu siguranță artistul ar fi un tată bun și ar face totul pentru copilul său.

„Ar fi tare! Mi-ar plăcea! mi-aș dori fată. Știi cum e... fetele iubesc mai mult tații.”

Ce a declarat Jador, după despărțire

Cei de acasă și nu numai au rămas șocați în momentul în care Jador a anunțat că el și Oana Ciocan nu mai sunt într-o relație.

La puțin timp după acest anunț, el le-a mai transmis fanilor că nu își dorește să mai ofere detalii despre viața lui personală.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală cu atât mai mult oamenii m-au criticat mai mult și am primit mai multe injurii, mai multe critici.(...) Am decis că viața mea personală este viața mea personală și nu voi spune nici da, nici nu, nu voi comenta în niciun fel”, a

spus Jador, pe TikTok.

Citește și: Jador a anunțat că se retrage din muzică, chiar de pe patul de spital! Este cutremurător prin ce trece artistul: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

Cu toate că încă nu se știe situația actuală dintre cei doi, fanii speră că sunt în continuare împreună. Iubirea de care au dat dovadă de-a lungul timpului a fost un exemplu pentru mulți de acasă și sentimentele lor au fost cu adevărat sincere.