Arsenium, cunoscut și sub numele său real Arsenie Todiraș, a fost invitatul special al emisiunii matinale "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzată simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, de la ora 07:00.

Fostul membru al celebrei trupe O-Zone a lipsit o lunga perioada din România, fapt explicat de numeroasele sale concerte susținute în întreaga lume. Cu toate acestea, există un motiv suplimentar al acestei absente.

Artistul isi descrie viața sa ca fiind "nomadă", acesta iubind călătoriile. Recent, și-a achiziționat o casă în una dintre stațiunile preferate ale românilor, în Turcia.

Am stat in Antalya un an jumate, doi ani. Mi-am luat si casa acolo, pe malul marii si cand am timp oricum plec. Fac naveta, plec si stau la mare...In Paris am stat un pic, am stat in Milano si in Bologna am stat trei ani...Simt

nevoia sa am un singur loc, dar cred ca depinde de o singura persoana ca sa stai intr-un singur loc",
 a povestit Arsenium la "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat".

Cu nostalgie, cunoscutul artist moldovean a rememorat perioada de început a trupei O-Zone. Cel care i-a descoperit și sprijinit în țara noastră a fost regretatul om de radio Andrei Gheorghe. Chiar dacă drumurile membrilor trupei s-au separat în prezent, cei trei păstrează legătura.

" O-Zone exista in Republica Moldova in alta formula.  Dan (n.r. Balan) facuse alte piese, era alt proiect... El a vrut sa treaca la alt nivel si ne-a gasit pe noi, ne-a contactat, ne-am gasit la profesoara mea de canto. Am cantat, l-am gasit si pe Radu (n.r. Sirbu), ne-am unit si am plecat spre Romania. In Romania prima piesa nu a mers. Suntem fiecare cu treburile lor.

Nu prea ne vedem, dar vorbim. Daca ne trebuie ceva, suntem in legatura",  a adaugat Arsenium.

Fanii emisiunii matinale "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" au avut ocazia să asculte cea mai recentă piesă a artistului, intitulată "Bella Hadid come to Madrid", care a acumulat deja sute de mii de vizualizări pe YouTube.