În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Secrete de familie”, în noul episod difuzat la Kanal D2, Îlgaz îi va da o veste bombă iubitei lui soții, Ceylin.

Frumoasă avocată află, cu stupoare, prin intermediul soțului său, că a fost găsit cadavrul infractorului Cafer, cunoscut drept “Tăiatul”, iar la auzul acestei vești, aceasta intră în panică.

Fără să stea pe gânduri, Ceylin îi va “cere” lui Ozge să plece cât mai departe de oraș, astfel încât să fie de negăsit de către autorități, având în vedere situația teribilă

în care au fost implicate cele două.

Indicii noi apar în urma anchetei morții infractorului iar Îlgaz este la un pas de a afla cine este autorul acestei fapte. Mai mult, până când ancheta va stabili cine l-a ucis pe infractor, Îlgaz decide să îi facă o vizită, împreună cu Ceylin, lui Ozge.

Ce se va întâmplă atunci când șeful bandei de infractori, aflat în custodia Poliției, află că “Tăiatul”, care era fiul său, a fost ucis și, ce amenințare teribilă îl vizează, din nou, pe

Îlgaz, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.