Claudia Pătrășcanu și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță, în emisiunea „In Oglinda”, ediție difuzată la Kanal D2 duminica, 23 aprilie, de la ora 22:00. Celebra cântăreață a atins multe subiecte sensibile din viața ei. Claudia Pătrășcanu a ales să vorbească și despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut, moartea tatălui ei.

Citește și: Armin Nicoară a făcut dezvăluiri impresionante, duminică, la Kanal D2, la „În oglindă”: „Acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”

Claudia Pătrășcanu avea doar 15 ani atunci când tatăl ei s-a stins din viata din cauza leucemiei. Artista a simțit că acela a fost momentul în care copilăria ei s-a terminat brusc, însă a început o altă perioadă a vieții sale, perioadă în care s-a apucat de muzică.

Claudia Pătrășcanu, despre pierderea tatălui ei: „Mi-a lipsit în viața aceasta, regret, s-a dus de tânăr” 

Tatăl Claudiei Pătrășcanu a murit de leucemie, când artista avea doar 15 ani. Artista a dezvăluit în cadrul emisiunii „În Oglindă” că mama ei a vândut tot pentru a îl salva pe bărbatul vieții ei, însă boala a fost mult prea puternică și i-a adus sfârșitul.

Claudia Pătrășcanu își aduce aminte de tatăl ei drept un om bun, cald și iubitor, care a fost una devărat exemplu pentru ea.

Tot de la tatăl ei a moștenit pasiunea pentru muzică. Tatăl cântăreței avea doar 37 de ani când a fost răpus de boală.

„Aveam 15 ani când el a murit, eram mică, foarte mică. Îmi amintesc că îmi spunea cum să mă port în societate, să nu greșesc, să fiu puternică. Întotdeauna îmi spunea: 'În orice circumstanțe ale vieții tu trebuie să fii puternică, femeia-bărbat. Dar întotdeauna atunci când vei avea o familie să-ți respecți soțul'.

Să fiu cam cum a fost mama, loială. 'Să ai grijă de soțul tău, de familia ta, de copii'. Așa am fost. Mi-a dat sfaturi foarte bune, nu ai cum să le uiți sub nicio formă. Tata mi-a lipsit în viața aceasta, regret, s-a dus de tânăr. Atunci când pleci de tânăr, la 37 de ani, parca prea tânăr... Trebuia să facă mai multe în viața aceasta”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Cum a murit tatăl Claudiei Pătrășcanu. Își aduce aminte și acum ultimele lui cuvinte: „A fost o moarte dură, pentru că era tânăr”

Fosta membra a trupei Exotic a mărturisit că moartea tatălui ei a fost o traumă pentru ea. A aflat vestea în timp ce se afla la școală, iar drumul până la spital a fost unul parcă ireal. Claudia Pătrășcanu a reușit să îl îmbrățizese pentru ultima dată, înainte să moară.

Ea a dezvăluit că ultimele lui cuvinte au fost: „Te iubesc”.

„A fost o traumă pentru mine, un șoc. Colegii mei au venit și m-au luat de la școală, mi-au spus că tata a murit. Nu știam pe unde calc, mi-am uitat și ghiozdanul, nu știu ce am făcut. Stăteam în stația de autobuz și nu auzeam decât urlete. O auzeam pe mama, pentru că a avut o încercare a morții, să spun așa, cu câteva seri înainte. A fost întors din drum și apoi știu de la mama că el a trimis după mine la școală să mă aducă, pentru că nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze. Am ajuns, ne-am luat la revedere unul de la celălalt. Și așa a plecat tata. Nu a murit acasă, a murit la spital, dar măcar a murit împăcat că ne-a văzut pe mine, pe fratele, pe mama. A fost o moarte dură, pentru că era tânăr. Era un om atât de frumos și de bun. Și foarte credincios. Cred că Dumnezeu a vrut să-l ia. Mi-a spus că mă iubește foarte mult”, a povestit Claudia Pătrășcanu, în cadrul emisiunii “În Oglindă”.