La începutul anului 2024, între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț a început un scandal monstru. Totul a pornit din cauza unei sume de bani pe care Georgiana Lobonț ar fi avut să i-o dea finului ei, în urma unei colaborări. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure în mediul online, iar cea care a încercat să aplaneze întreaga situația a fost nimeni alta decât Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară.

Citește și: Georgiana Lobonț tună și fulgeră! Cântăreața nu mai vrea să audă de Armin Nicoară: „Nu mă mai las călcată în picioare! Pentru mine acest om nu mai există”

În ciuda scandalului, ei au continuat să țină legătura. La câteva luni bune de la ceartă, Claudia Puican a făcut noi dezvăluiri despre actuala relație cu Georgiana Lobonț. Într-o sesiune de întrebări pe pagina ei de Instagram, celebra cântăreață a răspuns la întrebarea la care toți internauții așteptau răspunsul.

„Mai țineți legătura cu Georgiana Lobonț?”, este întrebarea pe care un fan i-a adresat-o artistei.

„Da, este nașa noastră, chiar dacă mai sunt discuții ca în orice familie!”, a fost răspunsul dat de Claudia Puican. Artista a dat de înțeles că atât ea, cât și soțul ei păstrează legătura cu nașa lor, Georgiana Lobonț. Soția lui Armin Nicoară a adăugat și o fotografie alături de nașa ei și a și etichetat-o, semn că cele două sunt în relații bune.

Cu toate acestea, la rândul ei, Georgiana Lobonț nu a răspuns comentariului făcut de Claudia Puican. 

Claudia Puican a încercat să îi împace pe Armin Nicoară și Georgiana Lobonț

Claudia Puican a încercat încă de la început să îi împace pe Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Imediat după izbucnirea scandalului, solista a sunat-o pe nașa ei și a încercat să își ceară scuze.

Întreaga scenă a fost povestită chiar de Georgiana Lobonț, în mediul online. 

Eu nu mă cert cu nimeni! Mie dacă are cineva să-mi spună ceva, să-mi spună! Exact asta s-a întâmplat și cu Armin. Eu conduceam și m-am trezit în direct că am fost sunată de Armin să-mi zică că mă iubește și după să-mi spună că sunt datoare cu nu știu ce.

Eu nu sunt datoare la nimeni cu nimic! Eu sunt foarte deranjată de tot ceea ce Armin face. M-a sunat fina Claudia și și-a cerut scuze pentru soțul ei, după care a pus pe speaker ca să vorbească și Armin, să-și ceară scuze, dar atunci când tu omori pe cineva... e foarte greu să-l învii. E dureros!”, a declarat artista, pe pagina ei de Instagram.