Georgiana Lobonț trece prin clipe extrem de dificile! Aflată în Statele Unite, acolo unde solista susține un turneu în mai multe orașe importante de peste ocean, vedeta a aflat că un coleg de breaslă a decedat în mod fulgerător.

Vedeta a împărtășit recent cu fanii ei din mediul online un mesaj plin de durere și de emoții, în cadrul căruia își exprimă regretul față de decesul lui Gabi Stângău, un îndrăgit violonist din Maramureș.

„O mare tragedie... sunt marcată de vestea asta... colegul nostru, Gabi Stângău, un ceteraș extrem de bun și talentat din Maramureș, azi a plecat dintre noi. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Ai fost un om deosebit și scriu asta pentru că mi-ai dat o mână de ajutor atunci când am avut nevoie. Nu am cuvinte... condoleanțe familiei...”

, a scris Georgiana Lobonț în mediul online.

Gabi Stângău, îndrăgitul violonist din Maramureș, a plecat din această lume la doar 32 de ani: „Nu mi-aș fi putut imagina așa ceva!”

Potrivit informațiilor care au apărut până în acest moment în spațiul public, Gabi Stângău a murit la doar 32 de ani, în urma unui accident devastator cu ATV-ul pe care îl conducea.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”,

au transmis reprezentanții IPJ Maramureș, notează romaniatv.net.

Citește și: Cum au reacționat copiii Georgianei Lobonț, după ce a pierdut sarcina. Cuvintele lor pur și simplu au mișcat-o: „Și alte femei trec prin asta. O să fie bine”

La scurt timp după ce s-a aflat de moartea regretatului artist, pe contul său de pe o rețea de socializare au apărut mai multe mesaje de condoleanțe din partea familiei și a prietenilor.

Oamenii care l-au cunoscut și l-au iubit pe Gabi Stângău nu pot să înțeleagă cum a fost posibil ca tânărul să plece atât de devreme din această lume. 

„Gabi, când ți-am urat La mulți ani acum 3 zile, nu mi-aș fi putut imagina așa ceva! Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa, coleg și prieten drag!!!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Drum lin spre cer!”,

sunt doar o parte dintre comentariile de pe Instagram.