Georgiana Lobonț trece prin clipe dificile, după ce a pierdut cea de-a treia sarcină. Cântăreața de muzică de petrecere trecea prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și era entuziasmată să mai aducă în familie un nou membru. Vedeta îi ținea la curent pe fanii ei pe rețelele de socializare cu ultimele noutăți despre sarcină, însă nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat.

Citește și: „Simțim că este băiat” Georgiana Lobonț, primul control în a treia sarcină! Cum se simte artista în aceste momente

La ultimul control, unde Georgiana Lobonț s-a dus alături de cei doi copii ai ei pentru a auzi bătăile inimii ale bebelușului, aceasta a primit vestea tragică. Vedeta a primit vestea că sarcina s-a oprit din evoluție.

„Aceasta este poza făcută dinainte să intrăm la controlul bebelușului. Eram fericiți și nerăbdători... Ne gândeam doar la ce urmează frumos să auzim, inimioara cum bate... și nu îmi trecea prin cap ce va urma....

Sarcinile cu ei doi au decurs normal și fără probleme, dar la a treia s-a întâmplat ceva. Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Dl doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat... sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta
e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment. (...)”,
este mesajul postat de Georgiana Lobonț pe contul ei de Instagram.

Georgiana Lobonț a trecut prin clipe greu de trăit pentru orice femeie, însă a mărturisit că fost puternică pentru familia ei. I-a dat vestea și soțului său, Rareș Ciciovan, care a așteptat cu sufletul la gură noutăți despre starea ei.

„Aici i-am arătat lui Rareș filmare cu mine ca să vadă că sunt bine. A urmat procesul de aspirare a embrionului care s-a oprit din evoluție. Pe tot parcursul procedurii am fost adormită și nu am simțit nimic. Acum sunt bine, nu mă doare nimic, decât sufletul…”, a mai spus Georgiana Lobonț în mediul online.

Cum au reacționat cei doi copii ai Georgianei Lobonț, după ce au aflat că mama lor a pierdut sarcina: „Bine că ne ai pe noi, mami”

Cântăreața a mărturisit că și-a găsit puterea necesară de a trece peste toate acestea cu ajutorul copiilor ei, care i-au fost alături atunci când a aflat că sarcina nu evoluează. Georgiana Lobonț a fost surprinsă de maturitatea de care Edi și Irina au dat dovadă. Ei le-au fost alături în aceste momente dificile și au motivat-o pe mama lor să treacă mai departe. Cuvintele pe care cei doi i le-au spus atunci când au aflat că nu vor mai avea un frate sau o soră îi răsună și acum în minte.

„Pentru ei viața noastră are sens. Datorită lor trece mai frumos și cu bucurie și fericire. Ei ne dau putere și dorință de a merge mai departe și de a face lucruri frumoase de care să fie mândri. Ei au fost consolarea mea.

Edi mi-a zis, ‘Lasă, mami, că și alte femei trec prin asta. O să fie bine’. Irina a continuat, ‘Bine că ne ai pe noi, mami’. Aceste cuvinte mi-au rămas printate în cap în acel moment. Și mi-am dat seama de maturitatea lor, deși sunt mici. Ei mi-au adus primul zâmbet pe față cu aceste vorbe. De ce să fiu supărată? Viața merge mai departe”, le-a povestit Georgiana Lobonț fanilor ei.