Georgiana Lobonț traversează una dintre cele mai frumoase perioade din cariera sa, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Celebra cântăreață a aflat recent că este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă cu nerăbdare să își strângă în brațe bebelușul. Chiar dacă mai are de așteptat luni bune până în acel moment, celebra cântăreață s-a gândit deja la părinții spirituali ai copilului.

Citește și: Ce semn a primit Georgiana Lobonț despre sexul celui de-al treilea copil: „Să mai fac o fată”. Cântăreața este în culmea fericirii!

Vedeta a dezvăluit că s-a gândit la două perechi de nași, iar primii de pe listă sunt Cristina Spătar și Vicky Mocanu. Georgiana Lobonț a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, au o conexiune specială cu cei doi.

„Sunt mulți oameni care ne-au zis că vor să fie nași, cu siguranță Cristina Spătar și Vicky ne vor fi nași, am avut o conexiune foarte frumoasă cu ei, dar și Florin Pește cu soția, Adriana, ne-au zis că vor.

Florin e unul dintre cei mai mari producători de muzică de petrecere din România, el a creat peste 80% din hit-urile românești de petrecere, e un om cu care eu am o conexiune extraordinar de faină. El a fost și printre primii oameni pe care Rareș i-a sunat să le dea vestea că sunt însărcinată”
, a declarat Georgiana Lobonț pentru Spynews.ro.

Florin Pește și soția lui, Adriana, ar putea fi și ei nași

Georgiana Lobonț a mărturisit că mai are candidați pentru lista de nași ai viitorului bebeluș. Este vorba despre Florin Pește și soția lui, Adriana. Florin Pește este unul dintre cei mai mari producători de muzică din România și este foarte apropiat de cei doi. Atunci când a auzit de sarcina Georgianei Lobonț, a mărturisit din start că vrea să fie naș. 

Citește și: Cum a fost filmată Georgiana Lobonț de soțul ei, după ce a aflat că e însărcinată! Rareș Ciciovan a făcut primele declarații: „Să ai trei copii, ceva divin!”

„El e ca și un tată pentru noi, foarte mult ne-a ajutat în domeniul muzical, eu toate piesele pe care le am, în proporție de 95% sunt create de el.

Când l-a sunat Rareș și i-a zis, Florin Pește a zis direct că vrea să fie naș, ei ne-au zis mai demult că nu au fini, că nu au nășit, dar la noi vrea, s-ar putea să îi avem doar pe ei, Cristina Spătar cu Vicky și Florin Pește cu Adriana”, a adăugat cântăreața, pentru sursa citată mai sus.