Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost invitatul special al emisiunii matinale "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", difuzată simultan pe Radio Impuls și Kanal D2 in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 07:00.

Cornel Ilie a povestit in matinal despre începuturile carierei sale,  pe când avea doar 14 ani. Anul viitor, artistul va sărbători 30 de ani de carieră muzicală. Totul a început în subsolul blocului în care locuia, acolo era spațiul in care canta si visa ca muzica si mesajul pieselor sale sa atingă sufletele

oamenilor. Cornel Ilie și-a construit treptat cariera cu "pasiune, răbdare și insistență". Consideră că este mult mai dificil pentru tinerii artiști de astăzi sa se lanseze comparativ cu perioada în care el își făcea debutul in cariera.

Citește și: Nadina Zisu de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, amintiri din copilăria pe malul Prutului: “Parfumul strugurilor învăluia tot satul în acea perioadă”

Oferta de muzică este acum uriașa și calitatea se diluează într-atât încât devine dificil să știi ce este cu adevărat important și bun. El atrage atenția că oamenii încep să clasifice muzica în funcție de cifre care nu sunt întotdeauna reale sau corecte și care nu reflecta mereu calitatea materialului care ajunge la ascultători.

Cornel Ilie a subliniat că trupa Beatles a fost sursa sa de inspirație și influență în muzică, considerându-o "Biblia" în acest domeniu.

Trupa Beatles i-a influențat pasiunea și l-a ghidat pe calea muzicii încă din copilărie, făcându-l să știe că asta vrea să facă în viață – muzică.

Citește și: Matinalii de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, amintiri de 1 Mai

“Ei sunt Biblia mea legata de muzica, la muzica lor ma întorc întotdeauna când simt ca ma pierd sau nu știu ce sa mai fac.

E trupa care m-a influențat si m-a inspirat si m-a făcut sa descopăr calea asta si pasiunea, sa știu de mic copil ca eu asta vreau sa fac in viata", a adăugat artistul.

Nu ratați în fiecare dimineață, de luni până vineri, începând cu ora 07.00, matinalul" Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat", care vă aduce muzică bună, știri utile și invitați unul și unul, la Radio Impuls și Kanal D2.