Ilinca Obădescu, prezentatoarea jurnalului informativ de la prânz al Kanal D, de luni până joi, de la ora 12:00, a fost în această dimineață invitata matinalilor Cosmin Cernat și Greeg la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, emisiune difuzată simultan la Kanal D2 și Radio Impuls.

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D le-a povestit matinalilor de la Kanal D2 şi Radio Impuls că trăiește una dintre cele mai fericite perioade a vieții sale.

Aceasta se pregătește să își unească destinul cu Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent. Ilinca Obădescu le-a mai mărturisit celor doi matinali de la Kanal D2 ca venimentul va avea loc în luna iulie a acestui an și va fi unul restrâns, invitații fiind cei din cercul apropiat cuplului si familia.

"Mergem mai departe cu povestea. Mă căsătoresc. Simțim amândoi să facem lucrul asta. Nu sunt o viitoare mireasă care să se fi organizat cu un an înainte (...)

Vreau ca în ziua nunții să să fim fericiți și să ne bucurăm de acel eveniment
", a spus Ilinca.

Referitor la cum va arata rochia de mireasa, Ilinca Obadescu a spus ca a optat pentru o rochie simpla, frumoasa tocmai prin aceasta simplitate.

Cu un program foarte încărcat, la pupitrul Știrilor Kanal D de luni până joi de la ora 12.00, prin țară, pregătind emisiunea "Ce faci in weekend?" sau punând la punct ultimele detalii ale nuntii, Ilinca Obădescu a spus la "Dimineața pe doi cu Greeg si

Cernat" că face sport cu rigurozitate în fiecare zi. De altfel, frumoasa prezentatoare și-a îndeplinit și visul de a urca pe Kilimanjaro, forma fizică de invidiat ajutând-o să ajunga pana la aproape 6000 de metri.

  Nu pierdeți, de luni până vineri de la 07:00, "Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat", matinalul prezentat de Cosmin Cernat, Greeg și Nadina Zisu, difuzat simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, pentru a vă începe diminețile cu invitați speciali, entertainment de calitate, și informație proaspătă.