Ediția emisiunii "Invitatul de 12", difuzata duminica, la 12:00, simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls îl va avea in centrul atenției pe Cornel Ilie, artistul oferind publicului o perspectivă unică asupra experiențelor și a viziunii sale cu privire la industria muzicală și modul în care a evoluat în timp. Acest dialog sincer și profund cu Cosmin Cernat promite să fie o sursă de inspirație și învățăminte pentru tânăra generație de artiști și aspiranți la o carieră în muzică.

În cadrul interviului captivant, Cornel Ilie ne vorbește despre evoluția industriei muzicale și provocările pe care le presupune lansarea unui artist în această industrie. Artistul subliniază și faptul că, în ciuda abundenței de instrumente și tehnologii la dispoziție, lansarea ca artist în zilele noastre nu este mai ușoară, ci mai degrabă provocatoare, datorită concurenței crescute și a rapidității cu care se produc schimbările în peisajul muzical actual.

Citește și: Alina Sorescu, despre relația cu tatăl său, la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

“Mi se pare mult mai greu acum sa te lansezi ca artist, deși ai la îndemâna mult mai multe instrumente cu care sa ajungi la public…”,  spune Cornel Ilie.

Într-un dialog fascinant ce va aborda aspecte din viața sa artistică și experiențele sale, Cornel Ilie va împărtăși cu publicul momente semnificative din cariera sa, într-un format ce promite să dezvăluie laturi neștiute ale artistului.

“Traim si intr-o epoca in care, intr-un timp foarte scurt, s-au intamplat foarte multe schimbari, evolutia a fost foarte puternica intr-un timp foarte scurt. Inca sunt foarte mandru de lupta pe care am dus-o si inca o duc, eu cu mine si eu contra tuturor, un pusti dintr-un bloc, de la etajul 4, am reusit cumva sa imi fac vocea auzita, sa imi fac ideile auzite si sa ajunga la oameni… Ma bucur ca inca am pofta de a face asta, si mai puternica decat era atunci… Ma simt ca fiind printre

cei care au pus umarul sa se nasca aceasta industrie ”, spune artistul in cadrul interviului ce va fi difuzat duminica, la “ Invitatul de 12 ”, emisiune difuzata simultan la Kanal D2 si Radio Impuls.