Cornelia Ionescu şi Alex Nedelcu prezintă o nouă emisiune ce va fi difuzată pe YouTube WOWnews şi Facekook WOWbiz, “Secretele Insulei de 1 milion”. Cei doi prezentatori aduc fanilor show-ului, de luni pana miercuri, de la ora 19:00, sau în editii speciale, în funcţie de evenimentele care se petrec pe Insula de 1 milion, cele mai importante dezvaluiri din culisele acestui reality show. Urmăritorii emisiunii “Secretele Insulei de 1 milion”, vor avea parte de interviuri cu concurenţii, după eliminarea lor din competiţie, de dezbateri cu invitaţi despre ceea ce se întamplă în Republica Dominicană, la “Insula

de 1 milion”.

Promitem să aducem în emisiunea noastră multă emoție, declarații inedite și să dezvăluim secretele din spatele show-ul <Insula de 1 milion>. Suntem convinși că publicul abia așteaptă să afle poveștile concurenților, să-i vadă și după ce ies din competiție, dar mai ales să le afle părerile după eliminare. Noi vom sta de vorbă cu ei imediat după ce părăsesc <Insula de 1 milion>, vom avea interviuri chiar din Republica Dominicană, dar şi în platoul nostru de la Bucureşti ”, a spus Cornelia Ionescu.

Sunt bucuros să fiu implicat în acest proiect, să urmărim îndeaproape tot ceea ce se întamplă în Republica Dominicană, pe Insula de 1 milion. Este impresionant acest reality de aventură care aduce în atenţia tuturor adrenalină, emoţie şi caractere atat de diferite ”, a declarat Alex Nedelcu.

Citește și: Primul lucru pe care l-a făcut Cosmin Cernat când a ajuns pe “Insula de 1 milion”: „Iubesc nisipul din Dominicană! Chiar dacă uneori e atât de fierbinte încât am impresia că poți face ouă ochiuri pe el”

Cornelia Ionescu, jurnalist de peste 10 ani în echipa site-ului Wowbiz.ro, şi Alex Nedelcu, unul dintre cei mai iubiţi concurenți ai reality-ului “Exatlon”, au făcut pentru prima dată echipă în mediul online în anul 2018, imediat după întoarcerea lui Alex de la relity show-ul “Exatlon”.

Nu pierdeţi dezvaluirile la cald despre “Insula de 1 milion”, urmărind ”Secretele insulei de 1 milion”, emisiune ce va fi difuzată pe canalul de YouTube WOWnews şi pe Facebook WOWbiz, de luni până miercuri, de la ora 19:00.