Cristina Șișcanu este în doliu, după ce tatăl ei s-a stins din viață chiar pe 8 Martie. Jurnalista a postat în urmă cu puțin timp un videoclip pe pagina sa de Facebook, fiind și prima sa apariție de când tatăl ei a murit. Soția lui Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi în momentul în care a început să vorbească despre părintele ei, cât și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Cei doi au avut o relație specială și a avut doar cuvinte de laudă la adresa tatălui ei.

Citește și: „Are nevoie de susținere” Postarea neașteptată apărută pe contul Cristinei Șișcanu, la scurt timp după ce tatăl ei a murit, a atras atenția internauților! Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV în aceste momente?

„Tata a fost un om extraordinar de bun.

Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e greu de dus. Dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, cum e acum... durerea e mare. E foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu.
(...) Fizic nu mai e și e foarte greu, încerc să mă țin tare. Dorul este cumplit și e foarte greu să mă adaptez noii situații”
, a transmis Cristina Șișcanu pe contul ei de Facebook.

Cristina Șișcanu, despre problemele de sănătate cu care se confrunta tatăl ei: „Avea niște probleme cu inima”

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri și despre problemele de sănătate care i-au adus sfârșitul tatălui său.

Celebra jurnalistă a mărturisit că bărbatul se confrunta cu probleme mari de sănătate. În urmă cu un an, familia vedetei a trecut prin momente dificile, când tatăl Cristinei Șișcanu a ajuns de urgență la spital.

„Tot ce pot să vă spun este că el avea multe suferințe, fizice vorbesc, legate practic de ceea ce i-a adus sfârșitul. A fost cumplit acum un an când mama m-a sunat noaptea și mi-a zis că tata respira tot mai greu, am chemat Salvarea.

Cei de la Salvare mi-au zis că nu poate fi transportat, pentru că își pierde viața dacă e transportat, și dacă rămâne acasă se întâmplă același lucru. Au fost foarte greu de dus aceste lucruri acum un an, am crezut că leșin”, a mai dezvăluit Cristina Șișcanu, în filmulețul publicat pe pagina sa de Facebook.

Cristina Șișcanu a dezvăluit că tatăl ei avea multe probleme de sănătate, însă cele mai grave au fost cele de la inimă.

El a reușit să își ducă boala pe picioare mai bine de un an de zile, însă trupul său a cedat pe data de 8 Martie 2024, chiar de Ziua Internațională a Femeii. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce gând o liniștește în aceste momente dificile. Cristina Șișcanu se bucură că tatăl ei acum este într-un loc în care nu mai suferă și este convinsă că nu este singur, fiindu-i alături tatăl lui Mădălin Ionescu, care s-a stins din viață în 2021.

„A fost mai bine decât ne-au spus doctorii că vă fi. Practic, avea niște probleme cu inima și multe alte probleme de sănătate, însă cea mai gravă era problema cu inima. Îmi amintesc că după acel episod de anul trecut doamna doctor cardiolog ne-a zis că efectiv nu trebuie să facă niciun efort, să stea în pat, că nu se poate interveni. El totuși a fost mai bine, s-a plimbat prin casa pe propriile picioare, mă rog, nu vreau să intru în detalii despre suferințele lui(...) Dorul este cumplit și e foarte greu să mă adaptez noii situații.

Deși știu, nu vreau să fie un clișeu, pentru el e bine acolo că a scăpat de suferința asta fizică, se chinuia foarte mult, mă liniștește foarte mult gândul că este cu tatăl lui Mădălin, și el a fost un om deosebit, s-au înțeles foarte bine. Nu e singur acolo sus. Mă rog pentru el”, a declarat Cristina Șișcanu.