Anda Adam și Sorin Nicolescu au fost căsătoriți din anul 2025 până în anul 2021. Cei doi au împreună o fetiță, nume Evelin. Cei doi au decis să țină ascuns motivul divorțului, motiv pentru care nu au făcut multe declarații cu privire la ruptura dintre ei. La aproape trei ani de la anunțul divorțului, Anda Adam și-a găsit din nou fericirea alături de un alt bărbat. Este vorba despre Yosif Eudor Mohaci, cu care artista s-a și căsătorit.

Citește și: Loredana Chivu, curtată de un bărbat misterios! Vedeta are un admirator secret, care o tratează ca pe o prințesă: „Sunt tânără, frumoasă și am tot viitorul înainte”

Sorin Niculescu a dispărut din atenția media după divorțul de Anda Adam. Recent s-a aflat faptul că bărbatul iubește din nou, iar iubita lui este Loredana Chivu. Fostul soț al Andei Ada și fosta asistentă TV formează un cuplu de câteva luni de zile, iar blondina a cunoscut-o deja și pe fetița acestuia.

Amândoi au confirmat relația, iar Sorin Niculescu a mărturisit că este „cel mai fericit” alături de noua lui iubită.

„Ne cunoaștem de mult, dar ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am început să ne apropiem din ce în ce mai tare unul de celălalt. Nu este vorba că mi-a redat zâmbetul, dar într-adevăr avem o relație și asta mă face fericit! Cel mai fericit!.

(…) Ochii și caracterul ei puternic! (n.r. ce îi place cel mai mult la Loredana Chivu)”, a declarat Sorin Nicolescu, pentru Fanatik.

Ce spune Anda Adam despre noua relație a lui Sorin Nicolescu: „Așa mi se pare frumos, de bun simț”

Loredana Chivu a afirmat într-un interviu că a cunoscut-o deja și pe Evelin, fiica lui Sorin Nicolescu cu Anda Adam.

Celebra cântăreață a fost întrebată recent despre modul cum a decurs întâlnirea dintre Evelin și noua iubită a tatălui. Vedeta a mărturisit că fiica ei știe să facă diferența dintre timpul petrecut cu mama ei și cu tatăl ei și nu discută despre asta. Anda Adam a mai spus că așa este de „bun simț” și „civilizat” ca se întâmplă între relația ei și a fostului soț să rămână privat.

„Nu, dar să știi că noi nu discutăm lucruri dintr-o relație în alta, inclusiv Evelin știe să departajeze foarte bine situațiile și știe că mami e mami și tati e tati, nu le încurcăm și niciodată nu amestecăm lucrurile pentru că așa mi se pare frumos, de bun simț, civilizat. Deci nu discutăm absolut despre subiectele care țin de viețile noastre personale”, a declarat Anda Adam pentru Playtech.ro.