Echipa artistului l-a informat pe Selly în ultimul moment că Travis Scott nu va mai putea ajunge la festival, veste care l-a șocat pe organizator. Iată cum a reușit să îl convingă să vină!

Colaborarea cu artiști internaționali poate fi extrem de complicată, în special în cazul problemelor de sănătate. Acesta a fost și motivul pentru care Travis Scott a fost pe punctul de a-și anula spectacolul de la Beach, Please! cu puțin timp înainte de eveniment.

Cum a reușit Selly să îl convingă pe Travis Scott să vină la Beach, Please!

Selly a povestit despre cea mai dificilă zi de festival pe care a întâmpinat-o. În timp ce se pregătea pentru o conferință de presă pentru a lămuri situația cu Wiz Khalifa, vloggerul a primit un mesaj de la echipa lui Travis Scott, în care era informat că artistul și-a pierdut vocea.

Aceștia au solicitat fie amânarea, fie anularea show-ului, având în vedere situația. Travis Scott era atunci înconjurat de doi medici care îl tratau.

Citește și: VIDEO Jale la mare, după festivalul „Beach, Please!” din Costinești. Drumul înapoi spre casă a fost chinuitor

Vestea a venit foarte greu pentru Selly, care știa cât de dezamăgit va fi publicul de absența lui Travis Scott la eveniment.

A urmat o discuție îndelungată, până când echipa lui Travis Scott a găsit un zbor disponibil pentru a veni în România.

„Vestea asta a venit crunt, nu pot să vă descriu ce am simțit în momentul în care a m primit-o. Era chestia de care îmi era cel mai frică. În moemntul acela a început un dialog în care noi și echipa noastră îi ruga să reconsidere, să se gândească, să vină așa.

Travis Scott era în Londra în momentul acela, într-o cameră de hotel. El avusese o cântare în Manchester cu o seară înainte și din Manchester a zburat în Londra în aceeași seară”, a declarat Selly, pe Youtube.

Selly a răsuflat ușurat, după ce artistul a confirmat că vineri

Selly a făcut eforturi considerabile pentru a-l convinge pe Travis Scott să vină în România și nu și-a pierdut speranța nici măcar atunci când a văzut că o parte din echipa artistului, deja prezentă la festival, se

pregătea să plece.

Citește și: VIDEO Reacție halucinantă în cazul fetiței internate în spital cu supradoză. Cum au reacționat cei de la Protecția Copilului?

La un moment dat, Selly a primit un mesaj pe telefon în care era informat că Travis Scott a acceptat să cânte în România. Artistul a zburat cu avionul privat la Constanța și a urcat pe scenă cu câteva ore întârziere.