Tzancă Uraganu și Alina Marymar traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor de cuplu. Tânăra a născut în urmă cu mai bine de o săptămână o fetiță perfect sănătoasă, iar cei doi sunt în culmea fericirii. Iubita manelistului a început din nou să fie cât mai activă pe rețelele de socializare.

Citește și: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a devenit din nou tată! Alina Marymar a adus pe lume o fetiță: „Ne-am dorit-o din toată inima”

La doar șapte zile de când a devenit mamă pentru prima dată, Alina Marymar le-a arătat fanilor că și-a revenit deja în formă. Bruneta s-a recuperat rapid, însă își dorește să ajungă din nou la formele pe care le avea de dinainte de sarcină. Iubita manelistului a apelat la ajutorul admiratoarelor ei, pe care le-a întrebat de recomandări pentru cele mai bune corsete modelatoare după cezariană.

„Fetelor, ce corsete modelatoare ați purtat după cezariană și v-a ajutat? 7 zile”, a

scris Alina Marymar, la secțiunea de stories de pe Instagram.

În aceste momente, Alina Marymar se află alături de iubitul ei și fetița lor. Ea a fost externată în urmă cu câteva zile, iar Tzancă Uraganu le-a așteptat pe cele două într-un cadru de vis. Proaspăta mămică a distribuit mai multe imagini cu camera fetiței lor.

Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a devenit tată pentru a treia oară: „E un vis împlinit”

Tzancă Uraganu a fost foarte entuziasmat să își primească acasă iubita și fetița lor, după externare. El s-a asigurat că le așteaptă acasă cu niște surprize de zile mari. Alina Marymar a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram că a primit un buchet de trandafiri, roz și alb, în timp fetița lor a primit un cadou la fel de special: o pereche de pantofi albi cu pietre prețioase.

La scurt timp după ce iubita lui a născut, Tzancă Uraganu a mărturisit că este un vis împlinit. Manelistul așteaptă ca lucrurile să evolueze de la sine în familia lor și să fie mai fericiți ca niciodată.

„Este un vis împlinit, o realizare a noastră pe care ne-am dorit-o din toată inima și Dumnezeu ne-a arătat cât ne iubește! Deocamdată e ok așa, vedem ce ne rezervă timpul și știi cum e, când faci planuri, lăsăm ca totul să vină de la sine”, a

declarat Tzancă Uraganu, pentru Spynews.ro.