Cum arată cea mai puternică femeie din lume? Numele ei nu este foarte cunoscut, însă forța ei este cu adevărat de temut! Cea mai puternică femeie din lume și-a dovedit talentul extrem de neobișnuit încă din perioada copilăriei.

Tânăra a fost supranumită „Fata Hercule”, pentru că puterea pe care o posedă a fost comparată de toți cei care au auzit de ea cu cea a legendarului luptător.

Cum arată cea mai puternică femeie din lume? „Fata Hercule” își putea ridica ambii părinți încă din copilărie

Varvara Yuriyivna Akulova s-a născut pe 10 ianuarie 1992, în Ucraina. Încă din primii ani de viață acesta a cochetat cu lumea spectaculoasă a circului, pentru că părinții ei erau artiști de circ.

Adevărata sa putere a fost dezvăluită lumii atunci când Varvara a împlinit vârsta de 6 ani.

Atunci, chiar dacă era doar un copil, aceasta avea o forță uluitoare. Puterea ei era atât de mare încât își putea căra ambii părinți în spate, în același timp.

Citește și: O femeie și-a găsit fiul mort cu ajutorul unei aplicații

Toți cei care o vedeau pe micuță ridicând greutăți erau pur și simplu uluiți. Încă de mică, artista de circ a luat parte la competiții sportive în care concurenții ridicau greutăți extreme, iar la vârsta de 12 ani cunoscuții familiei susțineau că Varvara este mai

puternică decât tatăl ei, care poseda la rândul său o forță impresionantă.

Se pare că Varvara a moștenit forța inedită din partea de familie a tatălui său, în special de la străbunicul ei, care în anul 1910 a reușit performanța de a căra 2600 de kilograme în spate.

Nici forța mamei Varvarei, Larisa, nu este de neglijat, pentru că fosta artistă de circ avea la rândul său o forță ieșită din comuni, care le uimea pe femeile care o întâlneau.

Cea mai puternică femeie din lume a crescut într-o sărăcie extremă. Varvara se hrănea doar cu tăiței și apă

Varvara a stabilit mai multe recorduri mondiale datorită puterii sale. Ulterior s-a aflat însă că în momentele în care concura, femeia nu își folosea decât 75% din forță, la îndemnul tatălui ei, care se temea că dacă fiica sa va ridica greutăți la capacitatea ei maximă ar fi putut avea grave probleme de sănătate.

Citește și: Alina a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat și a fost cuprinsă de flăcări! Mama femeii este sfâșiată de durere: "Arătați-mi fata! Vreau să o văd pe fata mea"

Chiar dacă a fost o campioană încă de mică, Varvara nu a avut o copilărie ușoară. Aceasta avea o forță uluitoare, însă nu se hrănea nici pe departe așa cum ar fi avut organismul ei nevoie.

În copilărie, aceasta mânca doar tăieței și bea apă, pentru că asta era tot ce își permiteau părinții ei să îi pună pe masă. Pe parcursul timpului, cea mai puternică femeie din lume a început să aibă o alimentație mai variată, însă nu a renunțat la tăiței, pe care îi mănâncă și acum de foarte multe ori la masa de seară.