Feli Donose, una dintre cele mai apreciate si indragite artiste ale momentului, a dezvaluit cele mai adanci temeri ale sale intr-un interviu emotionant acordat in matinalul "Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat", de la Kanal D2. Artista a dezvaluit cum viata de mama i-a schimbat perspectiva asupra fricilor sale si cum a reusit sa le infrunte cu curaj.

Cu emotie, Feli Donose a marturisit:""   Mi se pare ca sunt alt om, dar nu ca sunt alt om, mi se pare ca acuma sunt eu cu adevarat.

Ma simt frumoasa, mai hotarata, sunt mai atenta sa am grija de mine, sub toate formele de grija, am un instinct de supravietuire extraordinar de puternic, mai puternic decat il aveam."

Citește și: Radu Andrei Tudor, dezvăluiri la matinalul „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”: „Atunci eram plătit în pungi cu dulciuri…”

Printre temerile pe care artista a reusit sa le infrunte se numara si frica de a conduce un vehicul.

Incep sa fiu curajoasa si sa lucrez la fricile mele, cum ar fi aceea de condus.(...) Mie imi e frica sa conduc, cum imi era frica de zbor.(...) Consider ca sunt datoare sa lucrez la toate fricile astea, pentru ca trebuie sa fiu un exemplu bun pentru oamenii care se regasesc in fricile pe care eu le am. (…) In afara de asta, si cel mai important; Nora mea nu trebuie sa aiba vreo frica, ci sa fie curajoasa, sa mearga in lume, sa calatoreasca",  a marturisit Feli

Donose, cu emotie in glas.

In cadrul matinalului difuzat simultan la Kanal D2 si Radio Impuls, artista a dezvaluit si o latura mai putin cunoscuta a personalitatii sale. Cu o copilarie traita plina de bucurie, Feli Donose se declara incantata de faptul ca poate redescoperi farmecul lumii prin ochii minunatei sale fiice. Este un aspect al vietii sale pe care il pretuieste si pe care il impartaseste cu toata dragostea cu fanii sai.

Citește și: Alina Sorescu, despre relația cu tatăl său, la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

" Eu ma uit la desene dintotdeauna, asta este o chestie pe care nu stiu cata lume o stie",  a mai marturisit cu zambetul pe buze Feli Donose.