Veste foarte bună pentru iubitorii serialelor turcești! „Poveste din Anatolia” începe în forță la Kanal D2 de luni, 19 februarie 2024.   „Poveste din Anatolia” este ceai mai recentă producție din familia Kanal D2. Serialul aduce în atenția românilor povestea de basm dintre Taner și iubita sa iar seria este concentrată pe întâmplările care se petrec în comunitatea din Gedelli, un oraș din Anatolia, situat lângă muntele Gonul. Află toate detaliile despre serie, cine sunt actorii principali și la ce oră se va difuza „Poveste din Anatolia”- serialul cu aer de basm! 

Câte episoade are serialul „Poveste din Anatolia” și de la ce oră se difuzează la Kanal D2?

Rămas orfan de tată încă de la o vârstă fragedă, Taner a locuit de mic alături de bunicul său, un om strict, dar care l-a învățat pe băiat să viseze și să descopere adevăratele basme din realitatea de zi cu zi. După ce bărbatul îi dezvăluie nepotului său secretul Muntelui Inimii, Taner își amintește de iubirea vieții sale, Dilek, o tânără care s-a mutat de ceva vreme din satul natal.

Viața lui Taner trece, fiind marcată doar de un eveniment semnificativ. Băiatul, ajuns bărbat în toată firea, trebuie să își întrețină familia, astfel că ajunge la munca câmpului în timpul săptămânii. În weekend însă, acesta merge cu unchiul său la nunți. Chiar și atunci când pare că speranța lui Taner dispare cu desăvârșire, tânărul găsește puterea să meargă mai departe și să spere la viața și iubirea după care tânjește cu adevărat.

„Povestea din Anatolia” este un adevărat succes atât pe plan național, cât și internațional, și poate fi urmărit  de luni până vineri, de la ora 16:30, începând din 19 februarie, doar la Kanal D2. De asemenea, serialul turcesc poate fi urmărit și online, de la ora 16:30, pe pagina de LIVE a site-ului: https://kanald2.ro/live.html

Patru sezoane au fost anunțate deja pentru serialul turcesc, adică aproximativ 175 de episoade pline de dramă și de răsturnări de situație, notează dizioyuncu.com.

Dacă serialul va fi în continuare primit cu brațele deschise de public, povestea lui Taner ar putea continua și pentru un al cincilea sezon.

Cine este Berk Atan, actorul care îi dă viață lui Taner în serialul „Poveste din Anatolia”?

Taner este personajul principal al serialului turcesc „Poveste din Anatolia”, alături de Gülsim Ali. Tânărul are puterea să viseze și să spere la iubire și la o altă viață, chiar dacă cea pe care o trezește în prezent nu este pe placul său.

Povestea sa îi va captiva cu siguranță pe fanii serialelor turcești.

Taner este interpretat de către Berk Atan, care s-a remarcat pe parcursul timpului în Turcia. Tânărul actor are o carieră impresionantă atât în lumea filmului, cât și a modelingului, pentru care a și fost premiat în anul 2012 cu distincția „Modelul Turc al Anului”.

Tânărul s-a născut pe 26 septembrie 1991 și a studiat actoria la Facultatea de Arte Plastice a Universității Beykent.

După o carieră importantă în lumea modei, talentul său de actor a intrat în atenția reflectoarelor.