Este panică în Argeș după descoperirea macabră făcută de un localnic. O mână de om, care ar aparține unui criminal, a fost găsită în apropierea unui râu. Mai multe detalii a oferit reporterul Vlad Petrișor, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Româncă dispărută fără urmă de un an în Belgia! Lucia ar fi fost amenințată de soțul ei că va avea aceeași soartă ca Elodia Ghinescu: „El era tot timpul pe drumuri”

„Descoperirea a fost făcută în comuna Dragoslavele, în apropierea unui râu. Localnicul care a descoperit brațul a sunat de urgență la 112 și a pus toată poliția pe jar. Autoritățile au format echipe mixte din salvamontiști și polițiști, însă până la această oră nu au reușit să găsească restul trupului neînsuflețit. De cealaltă parte, autoritățile au analizat amprentele mâinii respective și au ajuns la concluzia că ar aparține unui bărbat de 53 de ani, cu antecedente penale.

Este vorba despre un individ din Capitală, care în anii '90 a fost condamnat pentru omor. A stat în spatele gratiilor, iar atunci când a fost eliberat a ajuns din nou în pușcărie pentru că a încercat să își ucidă soția. Recent, același indivizi s-a ales și cu o acuzație de furt. Polițiștii și salvamontiști caută în continuare restul trupului neînsuflețit și spun că nu este exclus ca acesta să fi fost aruncată în râu.
Până acum, acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul.