Cazul Elodia pare că se repetă în Belgia, iar cea dispărută fără urmă de un an de zile este, culmea, tot o româncă ce avea o carieră de succes. Polițiștii au căutat-o peste tot, ba chiar au săpat cu un excavator în curtea casei în care locuia. Rudele îl suspectează pe soțul acesteia, de care femeia ar fi vrut să divorțeze după un mariaj de 10 ani.

Citește și: Fetele care s-au sinucis împreună la Lupeni ascundeau o mare dramă! Înainte de tragedie, una dintre adolescente a încercat să ceară ajutor: „A sunat la 112”

Lucia și-a sunat pentru ultima dată familia din România anul trecut în decembrie. A fost un apel video, iar tânăra nu a dat semne că ar fi în pericol. Era stabilită în Belgia, avea un job bine plătit la Comisia Europeană și locuia împreună cu soțul și fiica în vârstă de doi ani și jumătate. De atunci, nimeni nu a reușit să îi mai dea de urmă.

Familia Luciei, dezvăluiri halucinante! Ce ar fi amenințat-o soțul înainte de dispariție? 

Familia Luciei crede că soțul ei ar avea legătură cu misterioasa dispariție. Cei doi aveau o căsnicie de 10 ani, însă femeia ar fi vrut să divorțeze. Sora tinerei le-a spus anchetatorilor că individul ar fi amenințat-o că va avea aceeași soartă precum Elodia Ghinescu. Polițiștii belgieni l-au reținut pe bărbat imediat după dispariție și au percheziționat întreaga locuință, ba chiar au săpat cu un excavator în grădina casei, cu gândul că femeia ar fi fost ucisă

și apoi îngropată.

„Mi-a spus abia pe 25 decembrie anul trecut că a dispărut, pentru că el nu vorbește cu noi. Nu a venit niciodată să ne spună, de exemplu, că soția lui a fugit... Nu ne-a spus nimic, absolut nimic! El era tot timpul pe drumuri, mereu preocupat să repare, să bată cuie, făcea diverse chestii. P oate acesta este motivul pentru care au venit cu cei de la Asistență socială și au săpat.

Au răscolit tot pământul în spatele casei”,  sunt declarațiile făcute de vecina Luciei. 

Cum nu s-a descoperit nicio dovadă, după 17 ore de audieri, soțul Luciei a fost lăsat să plece acasă. Vreme de un an de zile ancheta a bătut pasul pe loc. Acum, polițiștii belgieni au extins căutările tinerei mame până în zona de frontieră germană cu Belgia și Luxemburg. Lucia este dată dispărută și de autoritățile din țara noastră.

Polițiștii au făcut publice semnalmentele ei. Are 1.60m înălțime, păr șaten, drept, față ovală și ochii verzi.