Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare cu câteva luni în urmă, mai exact la finalul acestei veri. Fostul polițist a fost condamnat în 18 iunie 2014 de către magistrați la 15 ani 8 luni de închisoare cu executare, însă Cristian Cioacă a scăpat mai repede de gratii.

Chiar dacă lucrurile au părut că se liniștesc pentru fostul om al legii, iată că Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, este hotărâtă să nu lase lucrurile așa.

Prin urmare aceasta este hotărâtă să îl dea în judecată pe fostul ei ginere pentru ca acesta să îi plătească daunele morale. Despăgubirile au fost stabilite de către magistrați la suma de 2 miliarde și jumătate de lei.

„Cioacă se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei pe care trebuie să ni le dea de ani de zile.

Daune care au fost primite din partea magistraților atunci când a fost condamnat la închisoare. El nu ne-a plătit nimic de atunci așa că o să îl dăm în judecată. Avem totul pregătit. Ce credea, că scapă de noi? Păi dacă noi ne lăsăm ce facem? Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?”
, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!

Mama avocatei Elodia Ghinescu, care a dispărut care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, spune că fostul ei ginere nu este dator doar

în fața ei, ci și față de nepotul ei. Potrivit acesteia, Patrick, fiul lui Cristian Cioacă și al Elodiei Ghinescu, ar trebui să primească la rândul lui o sumă importantă de bani din partea tatălui său. 

„Mai are de dat un miliard și ceva și lui Patrick, fiul lui și nepotul meu, dar nu cred că o să le vadă el. Nu știu dacă Cioacă are banii ăștia să mi-i dea, dar până o să moară, ușor – ușor o să îmi achite datoria”,

a mai declarat mama Elodiei, pentru sursa citată anterior.