„Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” aduce un suflu nou pe piaţa media din România cu aceasta abordare fresh, un mix de radio şi TV.

“Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” aduce un suflu nou pe piaţa media din România cu aceasta abordare fresh, un mix de radio şi TV, prin care publicul alege cum urmăreşte emisiunea preferată: pe calea undelor radio sau din fața micului ecran. Emisiunea este difuzată în fiecare dimineață, de luni - vineri, de la ora 7:00.

Cei doi prezentatori, Grigore Şerban şi Cosmin Cernat, vin în fiecare dimineață în faţa publicului cu subiecte interesante şi discuţii amicale despre subiecte de interes, cu invitaţi din diverse domenii, cu provocari pentru cei care ascultă sau vizionează emisiunea matinală. Aceştia o vor avea alături, în fiecare dimineaţă, pe Nadina Zisu, responsabilă cu ştirile proaspete ale zilei. 

“Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat” este matinalul care duce bucuria dialogului la un alt nivel, cu doi prezentatori care împărtăşesc plăcerea discuţiilor smart, pe cele mai diverse teme. Alături de cei doi entertaineri experimentaţi, Nadina Zisu aduce doza importantă de ştiri pentru un public avid de informaţie proaspătă.