Lidia Buble a fost invitată luni dimineața, 26 februarie, în emisiunea„Dimineața pe doi cu Greeg și Moga”, difuzată simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls. Celebra cântăreață le pregătește adevărate surprize fanilor ei, mai ales că a anunțat că noul ei album urmează să fie lansat în această toamnă. Lidia Buble a vorbit și despre noua ei piesă, intitulată „Roșu Nuclear”. Artista a mărturisit că mesajul piesei are legătură cu anumite experiențe din fostele relații, în care s-a aflat într-un impas.

În momentul de față, Lidia Buble este foarte fericită pe plan amoros, lucru pe care l-a recunoscut chiar și în platoul emisiunii „Dimineața pe doi cu Greeg și Moga”. Despre artistă se știe că formează un cuplu cu afaceristul Horațiu Nicolau, care este cu 32 de ani mai în vârstă. Cei doi preferă să își țină relația ascunsă de camerele de filmat, însă Lidia Buble a dat de înțeles că este extrem de mulțumită și fericită. 

Greeg: Facem o chestie ca la Bacalaureat, da? „Dezbracă-mi de negru inima, cât încă mai arde flacăra”, ce a vrut să zică poetul? Spune-mi cât de tare te caracterizează povestea asta? De fapt, în ce etapă a vieții de afli tu acum? Uitându-mă la versurile astea, eu nu știu ce să înțeleg.

Lidia Buble: În momentul de față nu mă caracterizează, pentru că eu bubui de fericire.

Sunt foarte bine pe toate planurile. Piesa vorbește despre acea rutină nesănătoasă, fie că vorbim de viața de cuplu sau singur. E bine atunci când se instalează această rutină să încercăm să scăpăm de ea prin mici gesturi: pleci într-o vacanță, îi oferi un trandafir. Eu toate piesele cumva le conectez la poveștile pe care le-am trăit cumva. Asta e legată mai mult de poveștile din trecut, când aveam inima neagră, că am avut și eu.
Clar, atunci când zici „Dezbracă-mi de negru inima”, te gândești la supărare și „Scoate orgoliul tău din ea”, adică lasă orgoliul, că nu e sănătos.

Lidia Buble, despre succesul familiei sale: „Se duc prin toată lumea, se duc peste hotare”

În timpul matinalului, Lidia Buble a făcut mai multe dezvăluiri și despre copilăria, dar și familia ei.

Nu este un secret pentru fanii vedetei că aceasta are o slăbiciune pentru copii, motiv pentru care și ea își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Lidia Buble a mărturisit că primul ei job în București a fost chiar acela de bonă.

Lidia Buble: Am fost bonă și pentru nepoți. Când am venit în București, primul job a fost de bonă. Prima fetiță de care am avut grijă avea două săptămâni și mai avea încă o surioară, care avea patru anișori.

Pe mine de la 13-14 ani mă vedeai prin centrul Devei, cu căruciorul și cu copiii, erau ai fraților mei. Fratele meu Simion, are acum 8 copii.

Citește și: „Îmi place că am nasul mare, îmi place tot, tot, tot la mine. N-aș schimba nimic.” Lidia Buble a avut nevoie de controlul unui medic, după ce a primit câteva comentarii dure pe rețelele de socializare

Lidia Buble a vorbit și despre familia ei, în special despre frații și surorile cu care se mândrește de fiecare dată. Ea mi este singura cântăreață care se bucură de succes din familie. Mulți dintre frații și surorile Lidiei Buble sunt foarte cunoscuți în domeniul muzicii creștine, iar trei dintre ei călătoresc în străinătate și cântă. 

Lidia Buble: Toți cântă, unii sunt chiar mai talentați decât mine. Cântă muzică creștină, iar trei dintre ei cântă în niște formații mai celebre din Biserică, iar doi dintre băieți se duc prin toată lumea, se duc peste hotare, au fost și în America. Mai am un frate, care și el este celebru, dar el este pe partea asta cu politica.