Puteți urmări „Dimineaţa pe doi cu Greeg si Moga” în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 07:00, pe Kanal D2

“Dimineaţa pe doi cu Greeg si Moga” aduce un suflu nou pe piaţa media din România cu aceasta abordare fresh, un mix de radio şi TV, prin care publicul alege cum urmăreşte emisiunea preferată: pe calea undelor radio sau din fața micului ecran. Emisiunea este difuzată în fiecare dimineață, de luni - vineri, de la ora 7:00.

Grigore Şerban, Andrei Moga și Nadina Zisu vin în fiecare dimineață în faţa publicului cu subiecte interesante şi discuţii amicale despre subiecte de interes, cu invitaţi din diverse domenii, cu provocari pentru cei care ascultă sau vizionează emisiunea matinală. 

“Dimineaţa pe doi cu Greeg si Moga” este matinalul care duce bucuria dialogului la un alt nivel, cu doi prezentatori care împărtăşesc plăcerea discuţiilor smart, pe cele mai diverse teme. Alături de cei doi entertaineri experimentaţi, Nadina Zisu aduce doza importantă de ştiri pentru un public avid de informaţie proaspătă.