Sub un neon vibrant de celebritate, Cabron și Daria Lupi au făcut senzație în studioul emisiunii "Dimineața pe Doi cu Greeg și Cernat", difuzata simultan la Kanal D2 și Radio Impuls. Artistii au venit cu povești de viață captivante, dar și cu o surpriză muzicală pe măsură: noul lor single, "În bătăia vântului", lansat pe vinil, un suport inedit în era digitală în care trăim.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, despre primii pași în carieră: „Eram cu tata în mașină și i-am zis că vreau să fiu cântăreț. Mi-a zis că să fii cântăreț nu e o meserie”

Cabron, nume de referință în peisajul muzical românesc, a oferit telespectatorilor Kanal D si ascultatorilor Radio Impuls, o privire în culisele vieții sale, împărtășind pasiunile și momentele emoționante traite alături de fiul său, Nikolas. Artistul si-a tatuat numele fiului sau pe brat pentru a-l avea, simbolic, alaturi in toate secundele vietii sale.

" Cel mai cel (n.r. tatuaj) este asta cu fi-miu. Face 15 ani anul asta...Fiul

meu e linistit asa, nu prea are probleme. Face sport, e sportiv, face ju-jitsu. Deocamdata nu ne-am lovit de probleme. Face si pian de cativa ani",
 a povestit Cabron.

Daria Lupi, o prezență în ascensiune în lumea muzicală, a dezvăluit și ea laturi mai puțin cunoscute ale drumului său către succes. Pasionată de muzică încă din copilărie, artista a intrat în lumina reflectoarelor cu piesa "Sabroso", acum câteva luni, ce a adunat deja sute de mii de viziualizari.

Împreună cu soțul ei, producătorul muzical Oxi, au o fetiță de un an și două luni. Dalia a mărturisit că, în ciuda strălucirii lumii artistice, viața ei nu a fost mereu presărată cu succes.

" Pentru ca ne-a lovit pandemia, a trebuit sa ma angajez pentru ca nu mai mergea nimic. M-am angajat, timp de doi ani am lucrat la un casino online. A trebuit sa ma reorientez, a fost si aia o experienta pe care nu o regret si cred ca a adus multe plusuri in viata mea din toate punctele

de vedere... La final de pandemie l-am intalnit pe Oxi, a aparut dragostea care se pare ca s-a imbinat foarte frumos si cu partea asta de cariera si ne-am apucat de treaba. Ne-am gandit ca daca facem o echipa buna in viata particulara sunt sanse foarte bune sa facem o treaba buna si pe partea asta profesionala, muzicala",  a povestit Daria Lupi.

Nu ratați emisiunea matinală "Dimineața pe Doi cu Greeg și Cernat", difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, simultan la Radio Impuls și Kanal D2, începând cu ora 07.00,

pentru a descoperi alte povești ale artiștilor care domină topurile muzicale din România și nu numai.