Radu Ștefan Bănică se bucură din plin de viața de artist. La doar 21 de ani, fiul lui Ștefan Bănică Junior s-a lansat deja de ani buni în lumea teatrului și a muzicii, iar cu timpul își dorește să intre și în lumea filmului, prima sa pasiune de altfel.

Tânărul a lansat prima piesă cu aproximativ jumătate de an în urmă, însă dragostea pentru muzică o are de mic, atunci când i-a dezvăluit tatălui său celebru că își dorește să devină cântăreț.

La acea vreme însă, Ștefan Bănică Jr. i-a dat un răspuns care l-a pus pe gânduri pe Radu Ștefan.

„Pe parcursul anilor am ajuns să lucrez cu prieteni de-ai tatălui meu sau cu oameni din copilăria mea de care nu aveam nicio idee, n-am știut că o să ajungem să fim în aceeași breaslă.(...) Asta mi-am dorit de mic. Prima meserie am vrut să fie magician, nu m-a luat nimeni în serios.

După am zis că vreau să fiu artist. N-o să uit niciodată.

Citește și: Marian Drăgulescu, despre viața de campion. Ce regretă celebrul sportiv: „Nici nu voiam să mai aud de gimnastică”

Eram cu tata în mașină și i-am zis eu vreau să cânt, vreau să fiu cântăreț. Mi-a zis că să fii cântăreț nu e o meserie, e un hobby, dacă vrei meserie fă-te actor.

Iaca m-am făcut actor, dar n-am renunțat la muzică, și acum dacă e să o luăm așa e doar `hobby`, cum e și la el `hobby`”, a povestit Radu Ștefan Bănică, la „Invitatul de 12”.

Ce ar schimba Radu Ștefan Bănică la el? Artistul are câteva lucruri în minte: „Mulți fac mișto de mine”

Pe lângă alte subiecte pe care le-a adus în discuție moderatorul emisiunii, Cosmin Cernat l-a întrebat pe Radu Ștefan dacă ar schimba ceva la el, dacă își

dorește să devină o versiune mai bună a sa la anumite capitole. Ei bine, tânărul actor nu a stat mult pe gânduri și a dezvăluit că vrea să aibă mai mult tupeu. De asemenea, Radu Ștefan ar vrea și câteva kilograme în plus, la care aspiră de mult timp dar care se lasă încă așteptate. 

Citește și: Holy Molly, mărturisiri la matinalul "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", la Kanal D2 si Radio Impuls: "Simt eu că sunt mult mai puternică"

„Poate mi-aș accentua tupeul, încrederea. Asta e la ceea ce vreau să lucrez. Nici nu vreau un tupeu de... Un tupeu meritat, adică bazat. Aș mai pune niște kilograme pe mine. Atât am rămas. Mulți fac mișto de mine, dar uit să mănânc când am atâtea probleme.(...) Îmi place mâncarea, când o apuc îmi place foarte mult”, a mărturisit tânărul actor în fața lui Cosmin Cernat.