Amme, una dintre cele mai fresh artiste din țara noastră în acest moment, a fost invitata lui Cosmin Cernat. Vedeta a venit cu drag în cea mai recentă ediție a emisiunii „Invitatul de 12”, difuzată simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, în fiecare duminică, de la ora 12:00.

Vedeta a mărturisit că pasiunea pentru muzică vine încă de la bunicii ei, care au fost artiști și care au trăit o poveste de dragoste desprinsă din cele mai romantice filme.

„Când toată lumea mă întreabă de unde pasiunea pentru muzică nu am cum să zic din fața blocului sau de la vecina, spun adevărul, din familia mea. În familia mea toată lumea cântă, în afară de tata.(...) Bunica mea a avut o poveste foarte frumoasă, dar și tristă. Ea a plecat de la 17 ani de acasă, din Bacău. Ea toată viața a dansat dar la un moment dat a lipsit colega care cânta și s-a spus dacă are cineva ureche muzicală și bunica era așa mai în spate.

După ce au ascultat-o au fost șocați și de aici a început cariera ei.

Citește și: De ce nu a rămas Virgil Stănescu în America? Cum s-a schimbat viața celui mai cunoscut jucător de baschet român: „Bineînțeles că aș fi rămas acolo”

Am înțeles că așa s-a întâlnit cu bunicul. Bunicul meu a fost acordeonist. Ea cânta cu vocea, el l-a instrument și așa s-au descoperit.

A fost o dragoste foarte mare, așa de mare încât după ce bunicul a murit, bunica nu a mai dansat și nu a mai cântat niciodată, nici măcar la nunta mea. Ea era foarte tânără. Bunicul meu a murit la 56 de ani”, a povestit vedeta, la „Invitatul de 12”

Care este cel mai mare vis al cântăreței: „Să-mi prindă piesele pe radio, să ajungă în top 10”

Vedeta are planuri mari pentru viitor și este hotărâtă să muncească pentru ca ele să devină realitate. Amme speră să aibă succes atât pe plan muzical, dar și să cocheteze puțin cu lumea filmului și să aducă la viață un personaj opus ei, din punct de vedere al comportamentului. 

„(n. red. Cel mai mare vis) Să-mi prindă piesele pe radio, să ajungă în top 10 și să am concerte în Mexic.

Eu fac terapie și terapeuta mea spune: vizualizează-te pe o scenă. Eu mă vizualizez la zilele orașului, în comune, și după mă vizualizez pe un stadion în Mexic. Să scot o piesă în spaniolă și să le placă.

Mi-aș dori să joc într-un film. Să fie de dragoste, să fiu personajul negativ. Eu sunt drăguță, finuță, amabilă și aș vrea să îmi depășesc limita”,

a mai spus artista.