Bianca Dragomir, cea mai nouă stea din industria muzicala, a acceptat cu draga inima invitația in emisiunea "Invitatul de 12", emisiune difuzata simultan la Radio Impuls si pe Kanal D2, duminica de duminica, de la ora 12:00. Bianca Dragomir face parte din generația tinerilor talentați din România. La doar 19 ani, se bucura de un succes răsunător cu piesa „Străin”, pe care a lansat-o în colaborare cu Rareș. 

Citește și: Călin Goia, solistul trupei Voltaj, mărturisiri despre cele mai frumoase amintiri din copilărie: „De la mersul cu colindul în Ajun de Crăciun, la scăldat în râul de lângă sat”

Bianca Dragomir: Ca sa va introduc puțin in povestea mea, am descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 6 ani, când am fost data la Liceul de Arte din Ploiești.

Tatăl meu este talentat la desen, eu aveam inclinație la desen, si au crezut ca o sa-i calc pe urme. Întâmplarea face ca acolo am descoperit pasiunea pentru muzică. Mătușa mea a si fost profesoara mea de pian.

Cum le-a dat Bianca Dragomir vestea părinților ei: „A fost un moment în care nu am mai putut”

Bianca Dragomir a avut o perioadă în care nu a spus nici măcar familiei despre pasiunea ei pentru muzică.

La un moment dat, tânăra artistă nu a mai putut ține doar pentru ea și a hotărât că vrea ca vocea ei să fie auzită, să participe la emisiuni și concursuri. Ea a participat la un casting la vârsta de 15 ani, unde a primit un refuz. 

Citește și: Andrei Bănuță, adevărul despre pretendentele la inima lui! Cât de mult s-a schimbat viața lui amoroasă de când a devenit celebru: „Nu mi se pare că sunt eu o miză, că nu sunt Țiriac”

Bianca Dragomir: Noi ne iubim foarte mulți unii pe ceilalți, însă muzica e un lucru atât de personal, încât am vrut să țin pentru mine. A fost un moment în care nu am mai putut, Părinții mei au aflat atunci când le-am zis că vreau să merg la concursuri, la emisiuni.

Cosmin Cernat: Și ce au zis ei?

Bianca Dragomir: Au zis: „Cum să mergi la emisiuni? Noi nu te-am auzit niciodată cântând”. Prima oară am fost la un casting, n-am reușit să merg mai departe. Important e că m-am dus.

Cosmin Cernat: Ai suferit că ți s-a spus nu?

Bianca Dragomir: Da, am suferit. Aveam 15 ani. Nu mai cântasem în fața oamenilor.

Să primesc din prima un refuz a fost dureros, dar întotdeauna m-am întors la muzică. Faptul că am făcut un pas în față și am cântat m-a ajutat foarte mult.

Cum a ajuns Bianca Dragomir să compună piese: „Pierdusem pe cineva drag din viața mea” 

Bianca Dragomir a vorbit și despre momentul în care a început să compună piese. Totul a început de la o poveste de dragoste neîmpărtășită. Ea a început să scrie piese sub forma unor scrisori, cu speranța că într-o zi vor ajunge la băiatul de care era îndrăgostită atunci când avea doar 16 ani. 

Bianca Dragomir: În momentul în care m-am apucat de songwriting a fost un moment în care pierdusem pe cineva drag din viața mea. Eu îi trimiteam tot timpul muzică și ne vorbeam prin piesele prin care ni le trimiteam. Pentru că el nu mai era lângă mine, eu am început să scriu niște piese sub forma unor scrisori, în speranța că la un moment dat le voi lansa și vor ajunge la el. Nu au ajuns la el, între timp m-am reîndrăgostit. Am trecut peste.

Cosmin Cernat: Te-ai apucat să scrii pe supărare sau de bucurie?

Bianca Dragomir: De supărare. Doar eu eram îndrăgostită, el nu era.