Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au lat lumea showbiz-ului prin surprindere atunci când au anunțat că divorțează. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 12 ani și împreună au două fiice: Carolina și Raisa. Celebra cântăreață a făcut recent mai multe declarații despre perioada divorțului și ceea ce a ajutat-o cel mai mult să treacă peste. Ea a dezvăluit că a fost extrem de emoționantă de susținerea pe care a primit-o din partea fanilor.

A dezvăluit că izbucnea în lacrimi atunci când primea mesaje emoționante din partea internauților.

„Mulți oameni au rezonat cu situația mea, poate multe femei trec prin ceea ce am trecut eu. Am simțit foarte multă susținere din partea oamenilor care mă urmăresc de când eram copil și care acum mi-au arătat susținerea prin mesajele pe care le-am primit.

Au fost enorm de multe.

Nu-ți exagerez, dar cred că am primit zeci de mii de mesaje. Totodată, am primit și foarte multe comentarii la tot ce postam, mesaje private, lucruri care mă emoționau. Îmi amintesc că citeam mesajele de încurajare și efectiv îmi dădeau lacrimile”
, a spus Alina Sorescu, în emisiunea E GO Life.

Cum a trecut Alina Sorescu peste divorț: „Prioritățile mele sunt fetele și profesia mea”

Alina Sorescu a fost întrebată ce sfat le-ar da femeilor care se află în aceeași situație. Artista a dezvăluit că faptul că a prioritizat creșterea fetițelor ei și cariera muzicală a ajutat-o extrem de mult. Ea a mărturisit că au fost ani în care nu s-a mai axat pe muzică, însă acest lucru s-a schimbat de când cu divorțul. Cariera muzicală a Alinei Sorescu continuă să crească, iar melodiile ei sunt ascultate de sute de mii de oameni.

„Nu sunt îndreptățită să dau un sfat, dar ceea ce știu este că le am pe fetițe ca motor. Ele sunt cele care mă mână să fiu puternică și să muncesc, ca să le pot oferi un trai minunat.

Muzica este iarăși un lucru important pentru mine. Profesia mea mă împlinește foarte mult. Prioritățile mele sunt fetele și profesia mea: ceea ce fac eu cu picii și muzica pe care am redescoperit-o cumva, fiindcă au fost câțiva ani în care nu i-am mai dat atâta timp”,

a mai spus artista, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Alina Sorescu și Cosmin Cernat, prietenie de peste 20 de ani! Iată cum arătau în urmă cu două decenii: „Mi-ai făcut o surpriză fantastică”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă să fie la fel de prezenți în viețile fiicelor lor și nu ratează momentele importante ca o familie, chiar dacă au divorțat.

În toamna acestui an, cei doi au fost împreună în prima zi de școală a fiicei lor. Cu toate acestea, artista a subliniat faptul că nu sunt șanse de împăcare, chiar dacă acela a fost momentul în care au fost surprinși împreună pentru prima dată după divorț.