Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au luat decizia de a pune capăt mariajului, după mai bine de 10 ani. Cei doi au divorțat, iar recent instanța a decis ca cele două fiice ale lor, Carolina și Raisa, să aibă domiciliul permanent la mama lor. Înainte de această decizie, fetele petreceau o săptămână cu mama lor și una cu tatăl.

Citește și: Primele imagini cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împreună, la un an de la divorț. Au lăsat neînțelegerile deoparte pentru acest moment

Celebrul designer a făcut recent niște dezvăluiri despre activitățile pe care le au fiicele lui când vin în vizită. Se pare că Raisa și Carolina au început deja să îi calce pe urme tatălui lor și să dea primele semne că sunt pasionate de modă. Alexandru Ciucu este foarte mândru de fetele sale și se bucură că au deschidere spre a învăța cât mai multe despre modă și cum se confecționează hainele.

El a dezvăluit că fiicele sale își doresc mai degrabă să facă singure hainele păpușilor, în loc să le cumpere din magazin, iar tatăl lor le sare imediat în ajutor.

„Sigur că da, au o pasiune în acest domeniu amândouă, dar parcă Raisa puțin mai mult. Totuși, una are o pasiune de a se îmbrăca. Raisa e mult mai atentă la lucrurile cu care se îmbracă, iar dacă ceva nu se asortează perfect, adică culoarea de la tricou cu adidașii, iese un întreg scandal'.

Carolina e mai aplecată către a le face. La un moment dat mi-au zis: Tati, să ne aduci și nouă țesături pe acasă!'. Le-am adus tot felul de rămășițe, voiau să îmbrace păpuși.

Le cumpăr păpuși, vin cu ele acasă și se joacă cât se joacă cu hainele cu care vin. La un anumit brand de păpuși există și o parte de garderobă, cumperi păpușa în hainele în care este și, după, poți să îi cumperi și haine.

Le-am cumpărat și haine, dar ele au vrut să le facă! Important este că acolo, undeva, în sufletul lor există această dorință de a schimba vestimentația chiar și unei păpuși. Așa se începe! Să zicem că da, ar fi o lipsă de modestie, dar să zicem că da (n.r. au de unde să moștenească talentul)!”, a spus celebrul designer, relatează Ego.ro.

Alina Sorescu a vorbit despre împăcarea cu Alexandru Ciucu: „Nu e vorba de așa ceva”

În luna septembrie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost surprinși împreună la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Ei au fost împreună să își susțină fiica cea mare, fiind prima lor apariție împreună de la anunțul divorțului. Fanii nu au putut să nu se întrebe dacă între cei doi ar putea avea loc și o posibilă împăcare.

Alina Sorescu a pus stop tuturor acestor zvonuri și a clarificat că între cei doi nu există cale de împăcare. 

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenți la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a declarat Alina Sorescu, pentru  Cancan.ro.