Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au pus punct poveștii lor de dragoste în urmă cu un an de zile. Ei au fost împreună mai bine de 12 ani și nimeni nu se aștepta ca mariajul lor să ajungă la final. Chiar dacă au luat-o pe drumuri diferite, cele două fetițe ale lor, Raisa și Carolina, îi vor lega întotdeauna. Cei doi sunt în continuare la fel de prezenți în viața fiicelor sale, chiar dacă nu mai sunt împreună.

Citește și: „Nici vorbă să mă mai însor” Alexandru Ciucu, decizie radicală la un an de la divorț! Creatorul de modă nici nu vrea să mai audă de altă căsnicie

La un an de la divorțul care a luat prin surprindere lumea showbiz-ului, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost din nou surprinși împreună. Chiar dacă au avut mai multe certuri și un proces, cei doi au putut lăsa deoparte toate aceste neînțelegeri și s-au afișat împreună în prima zi de școală a Raisei.

Potrivit Româniatv.net, cei doi nu au făcut contact vizual și păreau că nu se simt confortabil în prezența celuilalt, însă asta nu i-am împiedicat să îi fie alături fetei lor în acest moment important.

Alexandru Ciucu, primele declarații după victoria Alinei Sorescu în instanță: „Trebuie să-mi fie bine și mie” 

Fetițele lui Alexandru Ciucu și ale Alinei Sorescu au din nou domiciliul la mama lor, după ce instanța judecătorească a decis acest fapt.

Astfel, cele două fete nu vor mai petrece o săptămână la mamă, iar următoarea la tatăl lor. Cei doi au în continuare custodie comună pentru Raisa și Carolina. Celebrul designer a făcut și primele declarații după decizia instanței cu privire la programul copiilor. El a mărturisit că nu vrea să intre în detalii cu privire la acest subiect, ci așteaptă să se rezolve toate cu timpul. Mai mult decât atât, el a mărturisit că nu are în plan să își refacă viața prea curând, iar de căsătorie nici nu se pune problema. 

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu pentru  Cancan.ro.