Alina Sorescu a fost invitată matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2 pentru a povesti despre cele mai noi provocări din viața ei.  Una dintre acestea este lansarea celei mai recente piese, "În numele iubirii". Între titulatura piesei și viața ei există o legătură strânsă.

" Acum nu sunt într-un moment bun în care să povestesc despre asta (n.r.iubire).

Dar am făcut în numele iubirii tot ceea ce a ținut de mine, ce a depins de mine. Iar acum fac în numele iubirii pentru fetițele mele orice, absolut tot ce pot ca lor să le fie bine",  a povestit  Alina Sorescu în cadrul matinalului.

Citește și: Alina Sorescu și Cosmin Cernat, prietenie de peste 20 de ani! Iată cum arătau în urmă cu două decenii: „Mi-ai făcut o surpriză fantastică”

Alina Sorescu a debutat la o vârstă fragedă și se bucură deja de aproape 30 de ani de carieră muzicală. Alina Sorescu le-a povestit fanilor matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" că, în copilărie, le avea ca idoli pe Britney Spears și regretata Mădălina Manole. Artista se consideră un om normal și o mama dedicată fetițelor sale, Carolina și Raisa.

" Eu sunt foarte fericită când lumea mă recunoaște, mi se pare că este cea mai frumoasă răsplată.

Fac poze cu cine îmi cere, răspund la comentarii, mesaje. Până la urmă un artist există datorită publicului.(...) Am o viață absolut normală. Evident că există și partea asta de glamour, machiaje, ținute și clipuri. Asta e meseria noastră",  a declarat Alina Sorescu.

Nu ratați în fiecare dimineață matinalul "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzat simultan la Kanal D2 și Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 07.00,

pentru a vă începe ziua cu voie bună, informații relevante și invitați de excepție.