Alina Sorescu a fost invitată în platoul emisiunii „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, unde a oferit ultimele detalii din viața ei și surprizele pe care le pregătește fanilor. Fondatoarea trupei „Picii lu' Soreasca” s-a bucurat să îi revadă pe cei doi prezentatori, Cosmin Gernat și Greeg, pe care îi cunoaște de ani de zile. Cântăreața a mărturisit că pe ea și Cosmin Cernat îi leagă o prietenie de mai bine de 20 de ani.

Artista a adus în emisiune și o fotografie de pe vremea când prezentau împreună.

Citește și: Primele imagini cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împreună, la un an de la divorț. Au lăsat neînțelegerile deoparte pentru acest moment

Alina Sorescu: La mulți anii, Cosmin! Ți-am urat și ieri, îți urez și astăzi. Pe 12 septembrie mă gândesc întotdeauna la Cosmin.

Sunt 20 de ani de când ne cunoaștem. Eu aveam 16 ani când Valeriu Lazarov, pe care noi o să-l pomenim mult timp, m-a selectat să îi fiu colegă de prezentare lui Cosmin, la „Ploaia de stele”, ceea ce pentru mine a fost o mare onoare.

Cosmin Cernat: Eu am înțeles că cu Greeg te cunoști de când erai și mai mică.

Greeg: Eram la un radio, care acum nu mai există. Eram în Cartierul Militari și Alina venea cu tatăl ei, se lansase deja în muzică. Cred că avea 14 ani și jumătate, cam așa.

Alina Sorescu: Avem niște amintiri. Cum se zice: „Câte amintiri avem noi nu au alții vise”. Chiar așa e! Să intre lumea pe Instatsory-ul meu și pe Kanal D2 și Radio Impuls, pentru că acum ceva vreme, Cosmin, mi-ai făcut o surpriză fantastică.

Nu știu unde ai găsit poza aia, dar trebuie să facem before and after. Vezi că ți-am dat tag acolo!

Greeg: Cât e tare! Ce tânăr erai, Cosmin! Ești alt om.

Alina Sorescu nu a lăsat celebritatea să o schimbe: „Sunt foarte fericită atunci când cineva îmi spune să facem o poze” 

Alina Sorescu a vorbit despre părțile pozitive atunci când te afli în lumina reflectoarelor. Celebra cântăreață a mărturisit că s-a obișnuit ca oamenii să o recunoască în locurile publice, fiind chiar o mândrie să fie oprită pentru a face o poză cu un fan. Chiar dacă se află în această industrie încă din copilărie, ea le-a dezvăluit lui Cosmin Cernat și Greeg că nu a lăsat celebritatea să o schimbe. 

Citește și: Alina Sorescu, despre relația cu tatăl său, la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Greeg: Cum e cu celebritatea? Când mergi pe stradă te opresc oamenii? 

Alina Sorescu: Eu sunt așa de mic copil. M-am obișnuit. Eu sunt foarte fericită atunci când cineva îmi spune să facem o poze. Răspund la comentarii, la mesaje. Până la urmă, un artist datorită publicului există. 

Greeg: Ai chestia asta normală. Ești omul care merge la piață cu căruciorul, cu sacoșa? 

Alina Sorescu: Da, normal. Am o viață absolut normală. Există și partea asta de glamour, machiaje, ținute, dar asta este meseria noastră.