Alina Sorescu și Alex Ciucu au s-au despărțit în urmă cu un an de zile, iar lunile care au urmat pentru cei doi au fost unele stresante. Celebra cântăreață a avut recent o victorie în instanță, ia programul vizite ale celor două fiice pe care le are cu Alexandru Ciucu a fost suspendat. Astfel, domiciliul fetelor, Raisa și Carolina este acum la mamă și nu mai trebuie să meargă o săptămână cu mama și una cu tatăl.

Citește și: Primele imagini cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împreună, la un an de la divorț. Au lăsat neînțelegerile deoparte pentru acest moment

Recent, cei doi au fost surprinși împreună la festivitatea de deschidere a noului an școlar, unde au fost să îi fie alături fiicei lor. A fost pentru prima dată când Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost surprinși împreună, la un an de la divorț.

Din imagini se putea observa cum cei doi evită să facă contact vizual, însă asta nu înseamnă că nu pot lăsa deoparte neînțelegerile pentru a fi alături de fiica lor, într-un moment așa important.

După ce aceste imagini au circulat rapid pe Internet, fanii s-au întrebat dacă mai există vreo șanse de împăcare între cei doi. Aceste speranțe le-au fost spulberate chiar de Alina Sorescu, care a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între ei. 

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenți la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a declarat Alina Sorescu, pentru CANCAN.ro.

Alexandru Ciucu nici nu mai vrea să aducă de o altă căsătorie: „Nu iau în calcul, nu se mai pune problema” 

Alexandru Ciucu a făcut primele declarații după ce Alina Sorescu a obținut o victorie importantă în instanță. Creatorul de modă s-a arătat rezervat în declarații cu privire la viața lui personală. El a dezvăluit că nici nu se mai gândește să se recăsătorească, iar o altă căsnicie iese complet din planurile sale de viitor. 

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale.

În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat celebrul designer pentru  CANCAN.ro  .