Andrei Bănuță este unul dintre cei mai cunoscu artiști din România. El a venit în platoul emisiunii „Invitatul de 12”, unde a vorbit despre noutățile din viața lui. Andrei Bănuță a mărturisit că trece printr-o perioadă în viața sa la care a visat de când era copil. Celebrul cântăreț se bucură de succes pe plan muzical, iar recent a reușit să își mai îndeplinească un vis și să primească un rol într-un serial.

Artistul a mărturisit că a început să se gândească serios să urmeze niște cursuri de actorie, însă muzica va rămâne întotdeauna prima lui pasiune.  

Andrei Bănuță: Real, în ultimul timp n-am avut atât de mult echilibru și am făcut foarte multe chestii. Joc acum într-un serial. E un vis pe care nici măcar nu mi-am îndrăznit să îl verbalizez vreodată, mi s-a părut atât de departe.

Eu n-am școală, am jucat într-o reclamă la 4 ani și nu a trebuit să zic nimic. Era o reclamă la pastă de dinți și singurul motiv pentru care m-au luat este că nu aveam un dinte. Mă bate un gând (n. red. să facă școala de actorie). Nu cred că aș putea să fac Academia de Teatru și Film acum. Sunt cu concerte în țară, sesiuni, evenimente la care particip, nunți.
Nu știu dacă aș putea să mă țin. Niște cursuri mi-aș dori să fac. M-am izbit de foarte multe lucru, la care nu mă așteptam.

Andrei Bănuță, despre cum s-a schimbat viața lui amoroasă de când a devenit celebru: „Eu am un radar”

Cosmin Cernat i-a adresat o întrebare lui Andrei Bănuță cu privire la pretendentele la inima lui.

Întrebat la ce crede că se uită fetele atunci când îl cunosc, el a mărturisit că își dă seama atunci când fata aceea este autentică, sinceră și îl privește pe Andrei, nu cântărețul Andrei Bănuță. Cu toate acestea, el nu consideră că a ajuns la un nivel atât de înalt, încât fetele să vrea să fie cu el doar pentru celebritate. 

Cosmin Cernat: La ce crezi că se uită o domnișoară în momentul ăsta la tine? La tine, Andrei, sau Andrei Bănuță?

Andrei Bănuță: Foarte bună întrebare. Sunt domnișoare și domnișoare. Pe mine mă interesează cele care se uită la Andrei, nu cele care se uită la Andrei Bănuță. Eu nu văd așa. Nu mi se pare că sunt eu o miză, că nu sunt Țiriac. Încă n-am banii ăia mulți. O femeie care vrea să fie cu mine pentru celebritate ar transforma celebritatea asta în bani, iar eu abia îi strâng.

Mai e mult până acolo, nu vreau să ard etape. Eu am un radar. Eu de la prima salutare pe care o avem îmi dau seama pentru cine e persoana aia acolo. Nu e că îmi dau seama dacă e pentru băiatul ăla de la televizor sau așa.

Eu îmi dau seama dacă e loc de relație sinceră și adevărată acolo, dacă e loc pentru ochi adevărați sau e loc pentru ochi de sticlă. Eu am în jurul meu foarte mulți oameni cu ochi adevărați. Teo Trandafir mi-a zis odată că am viața adevărată în ochi și că se vede chestia asta. De atunci am fost foarte atent, pentru că nu am înțeles ce a vrut să îmi zică, am fost foarte atent să detectez eu viața în ochii oamenilor.