Bogdan Medvedi, cunoscut din trupa MAXIM, a fost invitat în ultima ediție a emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat. Cântărețul a vorbit despre noutățile din cariera sa, în special despre său rol într-un film. El a dezvăluit că, după muzică, să facă parte din acest proiect a însemnat „experiența vieții”. El a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să mai facă parte și din alte proiecte care implică actoria. 

Citește și: Randi, dezvăluiri despre originile sale. Ce a povestit despre bunicii săi: „Au trecut Dunărea pe cai, iarna, când era înghețată”

Bogdan Medvedi: Îmi place foarte mult. Eu am jucat în primul meu film, care se numește „Omul fără linia vieții”, regizat de Adriana Vasilcov, căreia îi mulțumesc pe această cale. M-a selectat fără prea multă experiență, a avut încredere în mine.

Filmul este despre povestea de viață a lui Ionel Sporea, este primul inventator din lume care a inventat lansatorul de mingi pentru tenisul de masă. Este prima invenție din lume, care a stat la baza invențiilor ulterioare, care s-au dus și către tenisul de câmp.

Cosmin Cernat: Nu știam, sunt pasiona de tenis de câmp, e mare, mare pasiune, dar nu știam că un român a făcut asta.

Cum te-ai simțit ca actor, cum spuneai tu, fără experiență? Eu am prieteni mulți actori șie i vorbesc de școală, că trebuie să ai un background, dar sunt și actori care au făcut școala după. Cum te-ai simțit în postura asta?

Bogdan Medvedi: M-am simțit incredibil. Pentru mine a fost, după muzică, experiența vieții mele. A fost ceva uluitor pentru mine. Mi-a plăcut la nebunie și abia aștept să mai am ocazii de filme în care să joc.

Cosmin Cernat: Teatru ai încercat?

Bogdan Medvedi: Nu, teatru nu. Îmi place mai mult cinematografia.

Bogdan Medvedi, despre relația cu iubita lui, Oana: „Îmi spune să îmi aloc mai mult timp pentru muzică”

Bogdan Medvedi a vorbit și despre relația cu iubita lui, Oana Zara.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 8 ani de zile. Cântărețul a făcut declarații emoționante despre relația lor. Bogdan Medvedi a mărturisit că simte că cei doi „s-au găsit”, iar ceea ce au construit împreună de-a lungul anilor este de-a dreptul special, mai ales că relația lor se bazează foarte mult pe comunicare. Ei pot fi și cel mai bun prieten unul pentru celălalt, cât și cel mai bun critic. 

Bogdan Medvedi: Eu o ajut pe Oana, în primul rând, cu susținerea. Asta îmi spune ea mie, că eu sunt cel mai bun prieten pentru ea și cel mai sincer critic atunci când are nevoie. La fel face și ea pentru mine.

Cosmin Cernat: Ce îți zice ea că nu faci bine când te critică?

Bogdan Medvedi: Că nu fac suficient de multă muzică. Nu găsesc timp de multe ori și ea îmi spune să îmi aloc mai mult timp pentru muzică, să las deoparte alte pasiuni.

Cosmin Cernat: Tu ce îi zici ei când o critici?

Bogdan Medvedi: Eu o critic pe Oana în cariera ei. În momentul în care urmărim secvențele pe care le-a filmat, dacă nu îmi place ceva îi spun. Oana este genul de actor care are un caiet după ea și își notează tot.

Cosmin Cernat: Cum ai descrie tu relația ta cu ea?

Bogdan Medvedi: Pentru mine este cea mai frumoasă relație. Eu cred că noi ne-am găsit. Ne înțelegem foarte, foarte bine. Comunicăm foarte mult și foarte bine. La noi o neînțelegere sau o ceartă durează foarte, foarte puțin. Suntem de 8 ani împreună. Eu așa cred, că ne-am găsit, așa crede și ea.

Nu ratați emisiunea „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat, difuzată pe Kanal D2 în fiecare duminică, de la ora 12:00!