The Urs, unul dintre cei mai în vogă cântăreți ai momentului, a fost invitatul lui Cosmin Cernat. Chiar dacă a lansat pe parcursul timpului mai multe piese care au avut succes, artistul nu a vorbit de foarte multe ori despre el și viața sa personală.

Născut în Republica Moldova, acolo unde mama sa încă locuiește, The Urs a venit în România, unde a devenit cunoscut în urma piesei „Tărâmul interzis”.

The Urs, despre depresia cu care se confruntă de ani de zile: „Pastilele pe care le primeam anul trecut au pus pe mine vreo 30 de kilograme”

Depresia nu este deloc un lucru nou în viața cântărețului, care a mărturisit că se luptă cu această afecțiune de aproximativ 5 ani. A apelat la ajutor medical însă unul dintre medicamentele care i-au fost recomandate nu a avut deloc efecte pozitive pe termen lung pentru artist, așa cum a dezvăluit chiar el.

„Muzica pop la mine a început în același moment cu depresia, în 2018. Acum primesc alte pastile, dar pastilele pe care le primeam anul trecut au pus pe mine vreo 30 de kilograme. Am schimbat tratamentul pentru că mă îngrășam și nu mă ajutau, astea mă ajută măcar să fiu cât de cât prezent, dar mă enervează că mă fac foarte prost, în sensul că nu țin minte cuvintele, vreau să zic ceva și nu știu ce vrea să zic.

Așa funcționează ele, te opresc din overthinking. Duc asta la extrem.

Mai e și pe bază de ADHD depresia și pierd contactul cu realitatea, stau în gândurile mele. Sunt în lumea mea și nu pentru că aș fi eu om rău și nu vreau să te ascult când vorbești cu mine, dar mi-ai zis un lucru și gata, m-a luat gândul. Când mă întorc în realitate îmi pare străină.

Cu asta lupt. În același timp asta mă ajută să fac muzică, pentru că e un proces de creație”, i-a mărturisit The Urs lui Cosmin Cernat.

Ce dorințe are The Urs pentru viitor: „Aș vrea să am o casă pe mal de mare”

The Urs a vorbit în cadrul emisiunii și despre planurile sale de viitor, mai exact despre ce dorește să își cumpere.

Se pare că artistul vrea să se bucure cât de mult timp poate de soare și zile călduroase, de aceea își dorește o casă într-o locație însorită, ferită de frig și de lunile reci de iarnă.

Citește și: Cornel Ilie, la "Invitatul de 12", în această duminică, la Kanal D2 și Radio Impuls

„Aș vrea să am o casă pe mal de mare, într-o țară în care e călduț, că în România nu e călduț tot anul, undeva unde iarna sunt măcar 20 de grade,

că vine toamna și vine depresia peste mine”, a mai povestit solistul.