La 34 de ani, Ami este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite soliste din țara noastră. Cu o carieră de succes, un număr foarte mare de fani și de urmăritori pe rețelele de socializare, cântăreața pare că o viață perfectă.

În fața lui Cosmin Cernat, moderatorul emisiunii „Invitatul de 12”, cunoscuta solistă și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre clipele mai puțin plăcute prin care a trecut, dar și despre sentimentele care au copleșit-o la un moment dat.

Ami, recunoscătoare pentru darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu: „Cred că muzica e o extensie a sufletului meu”

Chiar dacă a avut perioade, pe parcursul vieții, în care s-a mai îndepărtat de divinitate, Ami a mărturisit că este foarte credincioasă, la fel ca părinții ei, care sunt foarte apropiați de divinitate.

Pe parcursul timpului, vedeta a simțit de mai multe ori ajutorul lui Dumnezeu.

De departe, darul pe care consideră că l-a primit de la acesta și pe care îl apreciază enorm este vocea și talentul de a cânta. Solista consideră că prin muzică și prin piesele pe care le aduce în fața fanilor poate să se exprime cel mai bine, mult mai bine decât în timpul conversațiilor din fața camerelor de filmat.

„Cred că Dumnezeu mi-a dat darul ăsta, să pot cânta, pentru că prin cuvinte, într-o conversație, în fața camerelor, de foarte multe ori mi-e greu să mă exprim.

Dacă scriu pe foaie, îmi curg atât de frumos ideile.(...) Cred că muzica e o extensie a sufletului meu, ca să pot să mă exprim mai ușor prin voce.(...) În sufletul meu sunt foarte multe bătăi. Sunt tot felul de umbre, care au mai rămas, dar se vindecă.(...) Am spus că nu mai spun niciun nu: aia nu fac, aia nu vreau. Acum am spus că orice s-ar întâmpla, orice experiență mi-ar da Dumnezeu de trăit, o să spun da, pentru că am ceva de învățat”,
a povestit solista în fața moderatorului Kanal D2.

Cum a trecut Ami peste clipele de anxietate: „A fost o perioadă cu multe lucruri care m-au copleșit”

Solista s-a confruntat uneori cu perioade mai dificile, când a ales să rezolve toate sentimentele care au copleșit-o. Astfel, vedeta a ajuns să se gândească la situațiile din copilărie care au marcat-o și care, până la un anumit punct, au făcut-o să se îndoiască de calitățile sale.

„Când auzeam cuvintele anxietate, depresie, nu știam ce înseamnă cuvintele astea, și am experimentat și eu. Nu pot să spun depresie, a fost o perioadă cu multe lucruri care m-au copleșit. Nu am fost la evenimente, am făcut doar ce am simțit că îmi face mie bine. M-am întors în trecut să vindec și partea aceea.

În copilărie, părinții m-au încurajat, au fost tot timpul alături de mine, sunt în continuare, însă modul de educație...

știm cu țoți cum era. Am crescut cu mai puțină încredere în mine, cu frica de eșec”, a mai spus cântăreața, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Invitatul de 12”.