Alexandra Stan a fost invitată pentru a doua oara la „Invitatul de 12”, emisiunea prezentată de Cosmin Cernat și difuzata pe Kanal D2, în fiecare duminică de la ora 12:00, și ascultată simultan la Radio Impuls. Celebra cântăreață a făcut noi dezvăluiri despre cariera ei, în special ultima piesă lansată, intitulată „Bine cu puțin rău”. În noua ediție a emisiunii, artista internațională a dezvăluit că noua ei piesă are un mesaj aparte, asta deoarece se regăsește mai mult decât oricând în versuri.

Chiar dacă piesa era gata de o perioadă de timp, acesta a fost momentul în care Alexandra Stan a decis să o lanseze. Ea a dezvăluit că a ieșit recent dintr-o relație, care a fost mai mult toxică. Decizia pe care a luat-o a fost cea mai bună pe termen lung, chiar dacă pe moment i-a fost dificil să pună punct. 

„Piesa mi-a plăcut foarte mult, dar am ținut-o pe pauză până vara asta, când am avut o situație în care m-am regăsit.

Am ieșit dintr-o relație, mă rog, m-ma despărțit de un tip. Toată ideea a pornit de la faptul că piesa se numea altfel înainte(...) Între timp, am schimbat versurile și titlul. În refren există acest vers: „Bine cu puțin rău” și s-a potrivit perfect situației prin care treceam eu. Asta și încercam să împărtășesc cu oamenii pe Instagram. Atunci când ești într-o situație toxică, uneori e bine să faci bine cu puțin rău.
Dacă faci puțin rău, ca atunci când ai desface un bandaj, chiar dacă pe moment suferi, dar preferi să faci acel rău pentru că e un bine pe termen mai lung. Dacă stai în acea relație, te va afecta pe termen lung. N-a fost ușor nici în cazul meu”
, a declarat Alexandra Stan, la „Invitatul de 12”.

Alexandra Stan, despre ultima relație din viața ei: „Am pierdut o perioadă importantă”

Întrebată de Cosmin Cernat dacă relația a fost una toxică, Alexandra Stan a mărturisit că au fost mai multe aspecte ale acestei relații, care au făcut-o să stagneze și să se gândească mai mult la viitor. Celebra cântăreață a dezvăluit că fostul ei iubit nu știa exact ce își dorește de la ea, motiv pentru care cele trei luni pe care le-au petrecut împreună au fost o pierdere de timp, susține artista.

Alexandra Stan a mai spus că, așa cum transmite și piesa, a fost nevoită să facă „bine cu puțin rău” și să pună punct relației. 

Citește și: Alina Sorescu, la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”: "Am făcut în numele iubirii tot ceea ce a ținut de mine"

„Era o relație nu neapărat toxică, dar nu mi se potrivea.

Era vorba de o persoană care nu știa exact ce își dorește de la viață, de la mine. Am pierdut aproape trei luni de zile, am pierdut o perioadă importantă, pentru că era vară. Mi-am pierdut un pic energia cu persoana asta, pentru că mi s-au creat niște așteptări. Într-un final mi-am dat seama, bine că nu a durat mai mult. Chiar dacă mi-a fost mai greu să fac asta pe moment, uite acum mi-e mai ușor. A fost decizia mea. O săptămână, două a trebuit să zic că nu vreau asta. În mod normal nu faci asta. Știi cum e, în mod normal, în relație stai până nu se mai poate. Fetele sunt încă destul de maleabile, este un program transgenerațional, cred eu. Dac asta văd ele la mame, că acceptă anumite tipuri de comportament, așa cred ele că e normal. Sau nu neapărat, se întâmplă”, a mai spus cântăreața. 

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Piesele ei au ajuns cunoscute la nivel internațional. S-a făcut remarcată în industria muzicala odată cu lansarea piesei „Lollipop”, spre finalul anului 2009. Piesa care a făcut-o cunoscută peste hotare este „Mr. Saxobeat”, piesa care și astăzi se bucură de un succes răsunător.