Anul 2023 nu a început deloc bine pentru Elena Gheorghe. Îndrăgita solistă a fost diagnosticată cu hernie cervicală în prima parte a anului curent, ceea ce i-a dat planurile peste cap pentru o perioadă.

Afecțiunea, localizată la nivelul coloanei vertebrale, a făcut-o pe artistă să se îngrijoreze cu adevărat, în special pentru că medicii au avertizat-o pe vedetă că trebuie să își anuleze spectacolele pe care le avea deja pregătite.

De asemenea, medicii au informat-o la acea vreme pe cântăreață că singurul mod în care ar fi putut să scape de dureri era o reprezentat de o intervenție chirurgicală. Vestea a căzut ca un trăsnet peste Elena Gheorghe, care a fost nevoită să stea în pat pentru aproximativ două săptămâni.

Citește și: Cheluțu, între Dorian Popa și Babs. Ce se întâmplă cu patrupedul după ce vedetele au luat-o pe drumuri separate?

Între timp, solista a reușit să țină afecțiunea sub control și să onoreze evenimentele pe care le avea programate, însă hernia cervicală nu a fost tratată definitiv, așa cum a povestit chiar ea.

„Am o hernie cervicală și m-a cam ținut la pat două săptămâni. A fost destul de urâtă, am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat și că nu voi mai putea să mai fac turneul și tot ce îmi propusesem pentru 2023. 

Iar atunci când îți dai seama că te trezești din pat efectiv și ți se spune acest lucru, tu făcând niște eforturi și niște planuri în acea direcție, nu-ți vine să crezi, ești cumva șocat.

Am avut mare, mare noroc să cad pe niște mâini bune și mi-am revenit în timp record și am reușit să duc totul la bun sfârșit. Desigur, aceste probleme nu se pot rezolva, dar le țin sub control.

Nu iau tratament, fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control și momentan sunt foarte bine”, a declarat Elena Gheorghe pentru Spynews.ro.