A fost zi de sărbătoare în familia Elenei Gheorghe. Fratele artistei, Costin Gheorghe, și-a unit destinul cu al alesei inimii sale, Maria Cușu. Cei doi îndrăgostiți i-au avut ca nași chiar pe Elena Gheorghe și pe soțul acesteia, Cornel Ene.

Fericitul eveniment a avut loc duminică, pe 1 octombrie. La nunta impresionantă nu a fost în centrul atenției doar fericitul cuplu, ci și Elena Gheorghe, care a urcat la un moment dat pe scenă și a făcut un adevărat spectacol.

Elena Gheorghe a purtat două rochii de vis la nunta fratelui său

Elena Gheorghe nu a fost singura nașă a fericitului cuplu. Și sora artistei, Ana Pârvulescu, a fost nașa de cununie a fratelui său. Cele două surori au avut apariții impecabile la fericitul eveniment.

De departe însă, unele dintre rochiile care au atras cele mai multe priviri pe parcursul serii au fost cele pe care le-a purtat Elena Gheorghe.

Vedeta a pregătit două rochii pentru ziua cea mare. Prima rochie a fost lungă, de culoare roșie, cu detalii florale la nivelul corsetului. Piesa vestimentară nu a fost deloc una ieftină. Potrivit unica.ro, Elena Gheorghe a scos din buzunar 5000 de lei pentru a o achiziționa.

Citește și: Gestul făcut de Oana Zăvoranu, după ce a confirmat divorțul de Alex Ashraf: „În sfârșit sunt o femeie liberă! Aștept pretendenții”

Și cea de-a doua rochie a solistei a fost tot roșie, aceasta fiind și piesa vestimentară pe care a purtat-o în cadrul petrecerii, inclusiv când a urcat pe scenă. Cu o bandă în jurul gâtului, un trandafir supradimensionat pe un umăr, în timp ce celălalt era gol, dar și cu o crăpătură generoasă pe picior, rochia a atras toate privirile.

În ceea ce privește prețul ei, se pare că acesta a fost mult mai scăzut decât al rochiei pe care a purtat-o la biserică.

Piesa vestimentară, care a primit chiar numele artistei, „Passion Elena Dress”, a costat 1200 de lei.