Dorian Popa și Claudia Iosifl, cunoscută drept Babs, au ales să o ia pe drumuri separate după 11 ani de relație. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și foarte mulți dintre fanii influencerului se așteptau ca aceștia să ajungă la un moment dat în fața altarului, iată însă că lucrurile au stat chiar pe dos.

Creatoarea de modă și cunoscutul influencer nu mai locuiesc împreună și au pus punct relației.

Cu toate acestea, cei doi mai au ceva în comun, mai exact câinele pe care l-au crescut împreună, Cheluțu.

Ce decizie au luat Dorian Popa și Babs cu privire la Cheluțu?

Se pare că monotonia ar fi pus bețe în roate relației dintre Dorian Popa și Babs, așa că aceștia și-au spus adio după un deceniu de iubire. Claudia Iosif s-a mutat deja în noua ei cață și pare foarte fericită.

Citește și: Dorian Popa, declarații exclusive după ce a fost înșelat de Călin Donca! Cum a fost convins să investească: „Părea a fi un om de bună-credință”

Despărțirea celor două vedete i-a făcut foarte curioși pe fanii influencerilor, care au vrut să afle în special ce se va întâmpla cu Cheluțu, câinele lui Dorian Popa și al lui Babs, îndrăgit de sute de mii de români.

Ei bine, Claudia Iosif a făcut lumină în cadrul acestei situații și a dezvăluit că atât ea, cât și Dorian Popa,  vor avea grijă în continuare de micul patruped. Prin urmare, aceștia vor alterna în ceea ce privește întreținerea lui Cheluțu, notează Spynews.ro.

Mai există cale de împăcare între Dorian Popa și Babs? Creatoarea de modă a spus totul: „Am rămas în relații bune”

Babs a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Dorian Popa cu aproximativ o săptămână în urmă. Chiar dacă Dorian Popa a ținut secretă încheierea relației, Claudia Iosif a vrut să se asigure că nu lasă loc speculațiilor.

Recent, Babs a răspuns mai multor întrebări ale fanilor ei pe Instagram, unde a mărturisit că nu simte că mai este loc de o posibilă împăcare între ea și Dorian Popa, chiar dacă au trăit o frumoasă poveste de dragoste pentru mai mult de un deceniu.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități! Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”, a explicat Claudia Iosif, pe rețeaua de socializare.