Cu câteva zile în urmă, fanii lui Dorian Popa au fost luați prin surprindere după ce artistul ar fi fost prins de oamenii legii în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. Testul DrugTest a ieșit pozitiv la cannabis.

La scurt timp de la acest moment, Luminița Popa, mama lui Dorian Popa, a precizat faptul că fiul ei traversează o perioadă dificilă, pe care nu o va lăsa însă să îl afecteze pe termen lung, spune mama influencerului.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și <repare imaginea>! Eu sunt <doar mamișor> pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa, pentru Click!

Vă reamintim că Dorian Popa ar fi fost surprins conducând sub influența substanțelor interzise în seara zilei de vineri, la ora 21:15, de către un echipaj de poliție care l-a oprit pe artist în localitatea Domnești.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”,

se arată în comunicatul oficial trimis de oamenii legii.

Din 2006, Luminița Popa și-a crescut copiii singură: „Am rămas doar noi trei”

Cu ceva timp în urmă, Luminița Popa a vorbit deschis despre familia ei. Dorian Popa mai are un frate, pe Ciprian. Acesta este medic și locuiește în Germania, unde își și desfășoară activitatea.

Influencerul și mama sa sunt foarte apropiați, lucru pe care vedeta nu s-a sfiit niciodată să îl împărtășească cu fanii săi.

Acest lucru se datorează și faptului că, de la un anumit punct, Luminița Popa a devenit și mamă și tată pentru fii ei.

„N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. (…) Acesta a fost destinul nostru.

Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. El nu a acceptat că eu rămâneam cu copiii”, a mărturisit Luminița Popa, la un moment dat, pentru Replica.