În ultimele zile, toată lumea a fost cu ochii pe Călin Donca, care a intrat în vizorul oamenilor legii. Printre cei care s-au afișat cu omul de afaceri în mediul online se numără și Dorian Popa, atunci când influencerul a apărut în câteva postări pe rețelele de socializate alături de Donca.

Dorian Popa spune însă că nu este prieten cu afaceristul, singura lor conexiune fiind legată de afacerea cu fotovoltaice, în care influencerul spune că a fost convins să investească.

Dorian Popa a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Călin Donca

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din țara noastră. În ultimele zile, nume său a fost asociat constant cu cel al lui Călin Donca, milionarul care a ajuns în vizorul oamenilor legii și care este acuzat, printre altele, și de evaziune fiscală.

Dorian Popa a povestit că l-a întâlnit pe omul de afaceri în momentul în care a căutat un specialist în panouri fotovoltaice, panouri pe care a vrut să

le instaleze în locuința sa. Vedeta spune că omul de afaceri i-a fost recomandat de o altă persoană, așa au ajuns să se întâlnească.

Chiar dacă influencerul a mărturisit că omul de afaceri îi lăsase o impresie bună, Dorian Popa a ținut să precizeze că nu a fost niciodată asociatul lui Călin Donca. Creatorul de conținut a dezvăluit că a fost totuși convins să investească în dezvoltarea unui parc de panouri foto voltaice.

Citește și: Influencerii, vânați de Protecția Consumatorului! Pe lista ANPC a ajuns și Dorian Popa: „Eu deja mă conformez regulamentului”

„Eu nu sunt asociatul lui Călin Donca. Eu am postat un vlog în care am arătat facturile achitate pentru panourile de pe casa mea. Moment în care am fost atras să investesc și pe mai departe în ceea ce se numea a fi un parc cu panouri foto voltaice.

Părea de bună credință. Cred că și mulți alți oameni care au investit acolo, au întâlnit un om extrem de plăcut, un om care vorbește frumos, educat, diplomat. Mi s-a propus să investesc, dar am vrut să merg și eu să văd cum e un seminar de genu, ce se întâmplă acolo. În momentul în care am văzut că trec lunile și banii nu vin, mi s-a spus că este o treabă de birocrație și am mers pe bună credință”,

a spus Dorian Popa pentru Kanal D2, în cadrul NEWSTIME.

Dorian Popa este acum determinat să își recupereze investiția.

Călin Donca a fost arestat! Milionarul este acuzat că a păcălit sute de persoane

Vă reamintim că omul de afaceri român, Călin Donca, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pe baza mai multor capete de acuzare.

Printre acestea se numără înșelăciune cu criptomonede, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală de milioane de lei.

De asemenea, DIICOT a pus sechestru pe o parte dintre mașinile de lux deținute de milionarul în vârstă de 39 de ani.