Călin Donca se află în aceste momente în arest preventiv pentru 29 de zile, după ce a fost săltat din locuința sa de procurorii DIICOT. Considerat unul dintre cei mai tineri milionari din România, Călin Donca este acuzat că a făcut evaziune fiscală, după ce ar fi înșelat mai multe persoane, printre care se numără și Dorian Popa. Influencerul se află printre oamenii care ar fi pierdut bani din cauza investițiilor în afacerea cu panouri solare ale lui Călin Donca.

Citește și: Apropiații nu mai știu nimic de soția lui Călin Donca! Orianda nu mai răspunde la telefon: „Parcă femeia a intrat în pământ”

Călin Donca inaugura la marginea orașului Săcele un parc fotovoltaic, iar unul dintre investitori ar fi fost chiar celebrul influencer român Dorian Popa. Vestea că partenerul său de afaceri se află în arest preventiv l-a luat prin surprindere pe Dorian, Popa, care însă a mărturisit că începea să își pună semne de întrebare deoarece nu a încasat nimic pe urma investiției.

După vestea că milionarul a fost arestat, Dorian Popa a fost contactat direct de către soția lui Călin Donca, Orianda.

Femeia nici nu a stat pe gânduri și a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse soțului ei. În ciuda încercărilor de a i păstra imaginea curată soțului ei, Dorian Popa a mărturisit că nu este sigur ce este adevărat și ce nu, în contextul în care Donca va petrece o lună de zile în arest preventiv și noi dovezi continuă să fie aduse împotriva lui. 

„Trebuie să fiu sincer. În primul rând am fost contactat de soția domnului Călin, care îmi spune că nu este adevărat ce se întâmplă, însă chiar nu mai știu ce să mai cred. Singurul lucru care pe mine m-a băgat un pic în starea de alertă a fost prelungirea arestului de la 24 de ore la 29 de zile. Ceea ce mă face să cred, totuși, că există oarecare dovezi.

Înțeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzațiile ce-i sunt aduse domnului”, a spus Dorian Popa, în cadrul unui videoclip urcat pe contul său de Youtube.

Apropiații nu mai știu nimic de Orianda Donca: „Parcă femeia a intrat în pământ”

Orianda Donca nu îi este doar parteneră de viață milionarului, ci și parteneră în afaceri. În 2021, milionarul împreună cu soția lui, dar și alți trei apropiați, au deschis 18 firme fantomă de pe urma cărora au obținut bani de la stat din rambursări

ilegale de TVA. Inclusiv Orianda Donca este cercetată de procurori în acest dosar, însă surse din anchetă spun că față de ea nu a fost luată nicio măsură preventivă, asta datorită celor cinci copii pe care cei doi îi iau împreună.

După ce Călin Donca a fost arestat preventiv, soția milionarului este de negăsit. Într-un material difuzat la NEWSTIME, jurnalul de știri al postului de televiziune Kanal D2, a fost arătat că la casa familiei Donca din Săcele este liniște, de parcă ar fi nelocuită.

Apropiații nici nu mai pot da de Orianda Donca, asta deoarece la mesaje și apelurile telefonice nu răspunde. 

„De cel puțin două zile este liniște aici la casa familiei Donca din Săcele, iar marea întrebare ar fi unde este Orianda Donca, soția milionarului. Apropiații spun că parcă femeia a intrat în pământ, pentru că la mesaje nu răspunde, iar atunci când încercăm să sunăm, acesta este răspunsul”, a declarat reporterul NEWSTIME.