Paula Seling și fiica ei, Elena, l-au cunoscut recent pe Dorian Popa, fiind dorința fetiței. Celebra cântăreață nu a stat pe gânduri atunci când a auzit că fiica ei își dorește să îl cunoască pe artist și pe celebrul său cățel, Cheluțu. Cântăreața a început să dea mai multe telefoane și a făcut rost de numărul lui Dorian Popa, căruia i-a comunicat că Elena este fana lui și i-ar face mare plăcere să îl cunoască.

Citește și: Paula Seling a vorbit sincer despre relația cu fiica ei adoptivă, Elena. Puține mame recunosc asta: „Eu nu am dreptul”

În momentul întâlnirii, Paula Seling și Elena au imortalizat momentul, iar celebra cântăreață a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram. Ea a mărturisit că a rămas plăcut surprinsă de comportamentul lui Dorian Popa, care i-a oferit Elenei mai multe sfaturi prețioase atât despre dezvoltarea personală, cât și carieră.

El i-a explicat cât de speciale sunt fetele frumoase și deștepte, precum ea.

„În urma cu ceva timp, Elena m-a întrebat, timid, dacă nu am numărul lui Dorian Popa pentru că ar vrea să îl cunoască, pe el și pe Cheluțu. Am dat repede niște telefoane și am reușit sa îl găsesc. A fost foarte amabil, elegant și respectuos. Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corecta.

I-a explicat îndelung de ce trebuie sa înveți, cât de importantă este dezvoltarea personala, câte fete frumoase ca ea pot exista dar și cât de specială este o fata frumoasa și deșteaptă, informată și inteligentă. Felicitări @eusuntdorian, pentru exemplul de succes muncit. Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate”, a scris Paula Seling, pe pagina ei de Instagram.

În secțiunea de comentarii, fanii au început imediat să îl laude pe Dorian Popa, cât și pe Paula Seling, pentru gestul făcut pentru Elena.

„Super tare!!! El pare un tip simpatic și sincer”, „Ce frumos!”, „Sunt persoane publice care te surprind, deși nu ai motive sa crezi ca sunt altfel”, „Ce mult ma bucur pentru copilul acesta ca a avut norocul să îi fie mama o femeie remarcabilă, așa cum sunteți dvs! Universul a conspirat să vă întâlniți ca să învățați una de la cealaltă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Paula Seling, despre relația cu fiica ei adoptivă: „Eu nu am dreptul să îi impun nimic” 

Paula Seling a luat lumea showbiz-ului prin surprindere atunci când a prezentat-o pe Elena, fiica ei adoptivă. Ea a cunoscut-o atunci când avea doar trei ani, iar pentru urmăritorii șase ani a vrut să se axeze pe creșterea ei, fără ca lumea showbiz-ului să fie implicată.

Celebra cântăreață a prezentat-o pe fiica ei întregii lumi atunci când chiar ea i-a spus că este pregătită. Întrebată dacă și-ar dori ca Elena să îi calce pe urme, artista a mărturisit că în relația pe care o are cu fiica ei nu îi impune nimic și o lasă să facă singură alegerile. 

„Nu poposesc cu nimic, Elenei nu îi spun să facă nimic, este alegerea ei. Încerc să o ajut să își exploreze și să își valorifice toate talentele. Ceea ce își va alege va fi stric alegerea ei. Eu nu am dreptul să îi impun nimic”, a declarat Paula Seling, pentru Antena Stars.